ÖSSZETEVŐK
Friss csirkehús (8%), friss pulykahús (8%), friss csirkebelsőségek (máj, szív, vese) (8%), dehidratált csirke (8%), dehidratált pulyka (8%), dehidratált egész hering (8%), egész zöldborsó, egész vöröslencse, egész csicseriborsó, friss egész tojás (4%), friss vadon fogott süllő (4%), friss vadon fogott pisztráng (4%), csirkezsír (4%), friss pulykabelsőségek (máj, szív, vese) (3%), egész zöldlencse, egész tarkabab, egész sárgaborsó, napon szárított lucerna, sávos tőkehal olaj (2%), lencserost, szárított csirkeporc (1%), szárított barnamoszat, friss spárgatök, friss pézsmatök, friss paszternák, friss fodorkel, friss spenót, friss mustárlevél, friss tarlórépalevél, friss sárgarépa, friss alma (red delicious fajta), friss bartlett körte, fagyasztva szárított máj (csirke és pulyka) (0,1%), só, friss tőzegáfonya, friss kék áfonya, cikóriagyökér, kurkumagyökér, őszbogáncs, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó.
* Kizárólag az ACANA részére gyártott fehér halhúsliszt vadon halászott lepényhalat, óriás laposhalat és tőkehalat tartalmaz.
KALÓRIAMEGOSZLÁS
Metabolikus energia 3725 kcal/kg vagy 425 kcal /250 ml pohár (115 g); az energia 35 százaléka fehérjékből, 40 százaléka zsírokból, 25 százaléka szénhidrátokból származik.
GARANTÁLT BELTARTALOM
Fehérje (min.) 33 %
Zsír (min.) 17 %
Szénhidrátok (max.) 26 %
Nedvesség (max.) 10 %
Rost (max.) 3,5 %
Kalcium (min.) 1,3 %
Foszfor (min.) 1,1 %
Omega 6 (min.) 3,3 %
Omega 3 (min.) 0,6 %
DHS /EPS 0,4 % / 0,1 %
Glükózamin (min.) 1000 mg/kg
Kondroitin (min.) 800 mg/kg
Hamu (átl. érték) 7,5%
ETETÉSI ÚTMUTATÓ
Az etetendő eledel mennyisége függ az állat fajtájától, korától, aktivitásától és a környezettől.
Etesse a kutyát naponta kétszer. Az állat testsúlyát folyamatosan ellenőrizze, és ha szükséges, módosítsa az előírt mennyiséget.
Testsúly (kg) Átlagos aktivitás Magas aktivitás
1-5 kg 40-85 g 45-100 g
5-10 kg 85-140 g 100-170 g
10-20 kg 140-250 g 170-300 g
20-40 kg 250-475 g 300-550 g
40-50 kg 475-570 g 550-630 g
Friss ivóvíz biztosítása folyamatosan szükséges. Az állat által használt tálakat rendszeresen tisztítsa és fertőtlenítse! A kórokozók elszaporodása az evőeszközök felületén egészségügyi problémákat okozhat.
GYÓGYNÖVÉNYEK
Borókabogyó 400 mg/kg
Angyalgyökér 400 mg/kg
Vörös málna levele 300 mg/kg
Gyermekláncfűgyökér 350 mg/kg
Borsmentalevél 300 mg/kg
Körömvirágszirom 300 mg/kg
ÁSVÁNYI ANYAGOK
Nátrium 0,2 %
Klorid 0,3 %
Kálium 0,5 %
Magnézium 0,08 %
Vas 300 mg/kg
Cink 270 mg/kg
Réz 20 mg/kg
Mangán 38 mg/kg
Kobalt 0,5 %
Jód 2,3 mg/kg
Szelén 0,4 mg/kg
AMINOSAVAK
Lizin 1,9 %
Treonin 1,5 %
Metionin 0,9 %
Izoleucin 1,2 %
Leucin 2,2 %
Valin 1,5 %
Arginin 2,2 %
Fenilanalin 1,2 %
Hisztidin 1,0 %
Cisztin 0,5 %
Taurin 0,5 %
VITAMINOK
A-vitamin 18 000 NE/kg
D3-vitamin 2 000 NE/kg
E-vitamin 400 NE/kg
K-vitamin 2 mg/kg
C-vitamin 85 mg/kg
B1-vitamin (tiamin) 75 mg/kg
B2-vitamin (riboflavin) 44 mg/kg
B3-vitamin (niacin) 250 mg/kg
B5-vitamin (pantoténsav) 40 mg/kg
B6-vitamin (piridoxin) 32 mg/kg
B12-vitamin (cianokobalamin) 400 ug/kg
Biotin 0,6 mg/kg
Folsav 3,5 mg/kg
Kolin 3 350 mg/kg