TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Beaphare Bolhairtó aeroszol 300ml

-17%
ÚJ
Beaphare Bolhairtó aeroszol 300ml
Tartós bolhairtó, közel 6 hónapos védelmet nyújt.
1 675 Ft
Akció: 1 382 Ft
Kezdete: 2018.08.10   A készlet erejéig!
 • Felhasználható:
  Zárt térben bolhairtásra, erősebb bolhafertőzöttség esetén is. Különböző felületek kezelésére alkalmas szer, mely hosszú, akár 6 hónapos hatástartósságot biztosít. A készítmény kombinált hatóanyagtartalma azon túl, hogy hatásosan és gyorsan elpusztítja a már kifejlett bolhákat, a környezetben láthatatlanul jelenlévő peték és lárvák kifejlett bolhává alakulását is meggátolja.

  Ne használja közvetlenül a háziállat kezelésére!

  Hatóanyag:
  - S-metoprén: 0,1 %
  - Permetrin: 0,2 %
  - Természetes piretrin: 0,05 %

  Használati utasítás:
  A lakóhelységek, az ólak és kutyaházak padozatát és falfelületeit kb. 1 méter magasságig permetezze be, különös tekintettel a padló- és a falrésekre, repedésekre. Kiemelten kell kezelni a háziállatok tartózkodási helyeit: a szőnyegeket, szőnyegpadlókat, illetve bútorokat és kárpitot. Szőnyeg, kárpit kezelése előtt kis felületen próbálja ki, hogy nem hagy-e nyomot! Porlasztáskor az aeroszol palackot szórófejjel felfelé, függőleges helyzetben és a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk. Ne használja közvetlenül a háziállat kezelésére! A tökéletes bolhamentesség elérése érdekében speciális állatkezelő készítmény, pl. Beaphar bolha- és kullancsirtó nyakörv egyidejű alkalmazása ajánlott. A behurcolásból származó újrafertőződés megelőzése érdekében évi 2-4 alkalommal ismételt kezelés javasolt. Amennyiben a kezelt felületet lemosta, az eljárást ismételje meg.

  Figyelmeztetés:
  Ne használja közvetlenül a háziállat kezelésére!
  Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Ügyeljen arra, hogy a permet evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön. Az élelmiszereket le kell takarni. A bőrre került permetet bő, szappanos vízzel mossa le! Gyermekek az irtószert nem kezelhetik! A kiürült palack a háztartási szemétbe dobható.
  FIGYELEM! PROPÁN-BUTÁN HAJTÓGÁZAS! A töltőoldat petróleumot tartalmaz. A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50 Celsius fok feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Tilos nyílt lángba vagy izzó anyagra permetezni! A készülék utántöltése tilos!
 • Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés