TANÚSÍTVÁNY

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Megbízhatówebáruház.hu
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termék részletek


Equimins Purple Spray – Lila Spray 250ml

Equimins Purple Spray – Lila Spray 250ml
Pumpás lila spray, amely kisebb sérüléseknél és horzsolásoknál alkalmazandó, metil-ibolyát, Aloé Verát és Isopropanolt tartalmaz. Különösen hatásos a nedvező sebek kezelésére.
4 086 Ft
 • Pumpás spray, amely kisebb sérüléseknél és horzsolásoknál alkalmazandó, metil-ibolyát, Aloé Verát és Isopropanolt tartalmaz. Különösen hatásos a nedvező sebek kezelésére.
  - Egy barátom lógó fülű kutyájának a füle alatt egy váladékos seb alakult ki, az egész lehajló rész alól szinte csöpögött a gyulladásos váladék. A kutyát (le nem vágott fülű kaukázusi) vadsága miatt lehetetlen volt kezelni, de a gazdájától a seb lila spray-vel történő óvatos lefújását eltűrte. Mivel nem hajtógázas a spray, nem ijeszti meg az állatot. A lógó fül alatti nedvező seb már az első 1-2 nap alatt beszáradt az alkoholtartalomnak köszönhetően, majd az egész felület pár nap alatt meggyógyult és gyorsan behámosodott az aloe verának köszönhetően. Azóta is az egész család ezt használja minden sérülésre.
  - Novemberben egy ló oldalán keletkezett zúzódott-szakadozott sebet kellett összevarrnom. A seb már nem volt friss, 1-2 napos lehetett, erősen szennyezett volt, ráadásul akkor jött a hideg fagyos idő, ami nem kedvez a sebgyógyulásnak. A sebet alapos letisztítást, felfrissítést követ?en sikerült összevarrni, majd befejezésként alaposan befújtam a lila spray-vel. A körülmények miatt nem sok reményt adtam a tökéletes gyógyulásra, de a néhány nap utáni viziteléskor azt láttam, hogy a seb egyáltalán nem váladékozik (ami egy zúzódott sebnél szinte velejáró) és a varratok is szépen állnak a helyükön. A seb a spray-vel történt kezelésnek köszönhetően a varratszedés után is gyorsan, szinte nyomtalanul begyógyult.
  Köszönet érte
  Dr. Szűcs Antal – Eger
  Kiszerelés: 250ml (EH 165) szórófejes flakonban
 • Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés