A kondroitin-szulfát és a glükózamin vízmegkötő-képességük révén biztosítják a
porcok rugalmasságát. Az Omega-3 zsírsavak előnyösen hatnak az ízületi anyagcserére
osteoarthritis esetén. A Zöld-peremű kagyló omega-zsírsavakban, természetes
antioxidánsokban, nyomelemekben (cink, réz, mangán), E-vitaminban és organikus
szilíciumban gazdag. A mezei zsurló nagy mennyiségben tartalmaz organikus kötésű
szilíciumot, amely biztosítja a kollagén rostok rugalmasságát és stabilitását. A Boswellia (Tömjénfa) értékes bioflavonoidokat tartalmaz. A DL-metionin bioaktív kénnel táplálja a porcokat. Az E-vitamin és a szelén fontos antioxidánsok.
Adagolás:
Takarmányba keverve adandó.
Felnőtt ló (500 kg): 15g / nap.
Csikó, póni: 10g / nap
(Egy adagolókanál = 15 g
Kiszerelés: 1000 g (Több, mint 2 hónapra elegendő mennyiség)