TANÚSÍTVÁNY

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Megbízhatówebáruház.hu
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termék részletek


Ircvet gél káliummal 50ml

Ircvet gél káliummal 50ml
Quercetint, transz-rezveratrolt, fólsavat, B6- és B12-vitaminokat, alumínium-hidroxidot és száraz articsókakivonatot tartalmazó táplálék-kiegészítő, amely citoprotektív és gyulladásgátló hatást fejt ki, valamint enterális foszfátkötőként hat krónikus veseelégtelensében kutyákban és macskákban.

Az oxidatív stressz vesekárosodást idéz elő, amely szerepet játszik a krónikus veseelégtelenség patofiziológiájában és progressziójában. Az erőteljes antioxidáns hatással rendelkező quercetin, egy flavonoid vegyület, csökkenti a gyulladásos reakciót és gátolja a mesangiális sejtek apoptosisát, ezáltal védi a nephronokat, a vese fő alkotóelemeit.

A transz-rezveratrol egy a sztilbén csoportba tartozó polifenol, amely sokféle hatást fejt ki: sejtvédőként csökkenti a glomerulosclerosist, a proteinuriát, valamint – a nitrogén-oxid (NO) mediálta vazodilatáció serkentése által – a szisztolés nyomást.
A fólsav, valamint a B6- és B12-vitaminok kofaktorként játszanak szerepet a vitaminhiány, az anémia és a hiperhomocysteinaemia – a szív-érrendszeri mortalitás egyik rizikótényezője – enyhítésében. Az alumínium-szulfát foszfátkötőként hat a bélben, csökkentve annak retencióját, ezáltal a hiperphosphataemia és a másodlagos hiperparathyroidizmus kialakulásának veszélyét. Javítja továbbá a veseműködést és megakadályozza a mineralizációt, a gyulladást és a vesefibrosist. Az articsókakivonat segíti az emésztést, és májvédőként hat. Étvágygerjesztő, hányáscsillapító, görcsoldó, choleretikus és cholagóg hatású.

Foszfátkötőként, vesevédőként és gyulladásgátlóként hat.
5 956 Ft
 • Napi adag:


  Kutyáknak: 5 ttkg-ig: 1 ml, 5 és 10 ttkg között: 2 ml, 10-15 kg: 3ml, 15-20 kg: 4ml, 20-25 kg: 5ml, 25-30 kg: 6ml, 30-35 kg: 7ml, 35-40 kg: 8ml , 40 kg fölött: 8ml.
  Macskáknak: 5 ttkg-ig: 1ml, 5 ttkg fölött: 2ml.
  Görény, nyúl, kisemlős állatok: 0,2 ml / ttkg.

  Közvetlenül, vagy étellel együtt is beadható. Gondoskodjon az állandó ivóvíz ellátásról!

  Kiszerelés: 50ml

  Egy tablettában található:
  Quercetin ║ 2,5 mg
  Transz-rezveratrol ║ 25 mg
  Folsav ║ 33,5 mg
  B6-vitamin ║ 0,34 mg
  B12-vitamin ║ 0,17 mcg
  Alumínium-hidroxid ║ 25 mg
  Cinarin ║ 0,75 mg (15 mg articsóka-kivonatban)
  Omega-3ban gazdag lazacolaj ║ 6.5 mg
  Kálium ║ 20,3 mg
 • Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés