Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36206627285, H-P 8.30-19.30, Szombat 8.30-14.30

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17 h között

ÁLLATORVOSI RENDELŐ +3613600755, H-SZ-P 8.30-11.30, K-CS 15.30-19.30

 

Trixie 24175 Large  szőrzetápoló  "szőrminátor"
Trixie 24175 Large szőrzetápoló "szőrminátor"
6 225 Ft

Trixie 24175 Large szőrzetápoló "szőrminátor"

Minőségi, kozmetikusok által is előszeretettel használt, nem pengés trimmelő fésű, melyet nagyobb vagy közepes testű kutyákhoz ajánlanak.
Kiszedi a kihullani készülő, elöregedett, gyengébb kötődésű szőrszálakat, ezáltal komfortosabb érzetet kelt a kutyának, és szőrmentesebb környezetet eredményez.
6 225 Ft
Egységár: 6 225 Ft/db
Részletek

- a "szőrminátor" aljszőr és elhalt szőr kiszedésére alkalmas kézieszköz, mely az aljszőrt kiszedi, de a fedőszőrt nem vágja el és nem is trimmeli azt. A rövid és hosszúszőrű vedlésre képes kutyák és macskák szőrzetének kezelésére egyaránt ajánlott.
- használatával garantáltan jobban csökkentheti kedvence szőrhullását, mint bármilyen más kefe, fésű vagy aljszőr kiszedő eszköz használatával. Hosszú és rövid szőrzetű kutyák valamint macskák számára egyaránt alkalmas és kiváló eredménnyel használható.
- Használatával gyorsan és egyszerűen eltávolítható az aljszőrzet és az elhalt szőr. Az eszköz használatával 90%-kal csökkenthető a kutyák, macskák szőrhullása.
-A "szőrminátor" nem vágja, trimmeli vagy károsítja az ép szőrszálakat! Csak és kizárólag az elhalt aljszőrzetet vagy az olyan fedőszőrzetet távolítja el, amelyet az állat egyébként is elhullatna. Ezen tulajdonsága okán kiállítási kutyák és macskák számára is ajánlott.
-A "szőrminátor" talán az egyetlen olyan eszköz, amelyel sikeresen eltávolíthatja az összes elhalt aljszőrzetet kutyája vagy macskája bundájából. Ezáltal minimáisra csökkentheti a lakásában, vagy saját élőhelyén az elhullatott szőrszálak mennyiségét, melyek az allergiát kiváltó legfőbb ok. Azon kutya vagy macskatartók számára kifejezetten ajánlott, akik nem szeretnének megszabadulni kedvencüktől, de szenvednek azok szőre okozta allergiától.
- Állandó használatával, a szőrzetet a levegő képes jobban átjárni így a bunda fényessé, szebbé és kellemesebb illatúvá válik. Az allergiás tüneteket mutató kutyáknál és macskáknál a "szőrminátor" használatával a bőr lélegezni kezd és egészségesebbé válik.
- A "Hairball" vagyis szőrlabda okozta problémák eredményesen kezelhetők vele bármely macska esetében
- Az eszköz feje rozsdamentes acélból készült, finoman fogazott precíziós éle van. Ezt óvni kell mindenfajta sérüléstől, ezért használaton kívül az élvédőt mindig helyezze vissza az eszköz élére.
A "szőrminátor" akár mindennap használhatja, de nem szükséges. A legtöbb kutya vagy macska esetében kezdetben hetente egy két alkalommal használja a "szőrminátor"t, 10-20 perces keféléssel vagy töltsön annyi időt vele ammennyit kedvence kényelmesen elvisel. Néhány alkalom után a vedlett szőr mennyiségét akár 90%-kal csökkenteni fogja. Ezt követően elegendő havonta 1-2 alkalommal használnia. A későbbi velési időszakokban a "szőrminátor" kutyakefét ismét heti rendszerességgel használja.
A professzionális felhasználók, kutyakozmetikusok, groomerek világszerte használják és ajánlják.
Fejszélessége 11cm.

A "szőrminátor" kialakítás egyre népszerűbb a kutyatartók körében, a könnyed szőrzetápolás miatt, valamint mert segítségével a hagyományos keféknél, fésűknél sokkal eredményesebben távolíthatóak el az elhalt szőrszálak az állat bundájából.

Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!