Kategóriák
TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

KERESÉS: cavalorCavalor Action pellett 20kg
A Cavalor Top Action egy nagyon ízletes pelletált takarmány, melyet ki lehet egészíteni szemestakarmánnyal is (zab, árpa), de önmagában is teljes értékű táplálék a lovaknak. Kiváló minőségű fehérjéket és könnyen emészthető cellulózt tartalmaz - ez nagyon hamar megmutatkozik a ló fényesebb szőrén. A nagy méretű pellet rágásra ösztönzik az állatot, ami hasznos a fogak és az íny egészsége szempontjából, valamint serkentik az emésztés legelső lépését, a nyállal történő összekeveredést. A hozzáado... 
6 647 Ft
Cavalor Bronchix 1000ml
Cavalor Bronchix folyadék amely támogatja a légzést. Köhögésnek irritációnak számos oka van: por belégzése (poros penészes takarmány), időjárás változás vagy túlérzékenység.
Csiklandozás köhögés gyakran átmeneti jellegű, de mégis bosszantó és zavaró a lónak. Néhány irritáció folyamatosan visszatérő.Ez a kombináció jelentős enyhülést hoz az első stádiumban amikor még megelőzhető a gyakori köhögés,nehezített légzés,amely hosszú távon tartós egészségkárosodást oko... 
19 735 Ft
Cavalor Bronchix Krónikus 1000ml
CAVALOR BRONCHIX KRÓNIKUS - Professional Line
Folyékony készítmény, krónikus pulmonalis problémák okozta korlátozott lágyék mozgás, rövid lélegzet és gyakori mélyről jövő köhögés kezelésére.
Allergiás köhögés nyugalmi és munka közbeni köhögés megszüntetésére,a tüdő tehermentesítésére szolgáló készítmény,amely növény és növényi kivonatokat(gyógynövényeket)homeopátiás higitásokat és aktiv szenet tartalmaz.


 
40 430 Ft
Cavalor Endurix lótáp  20kg
Nagy állóképességet igénylő sportlovak számára, melyek hosszan tartó erőkifejtést igénylő munkát végeznek (pl.military, fogathajtás, távlovaglás, stb.)  
9 711 Ft
Cavalor Fifty-Fifty lótáp 20kg
Minden olyan elemet tartalmaz, ami a Superforce, Endurix és Performix tápokban: könnyebb emésztés érdekében tört szemek,magas értékű és könnyen emészthető fehérjék, magas vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalom, esszenciális zsírsavak. 
9 599 Ft
Cavalor Juniorix lótáp 20kg
Fiatal, 1-3 éves lovak számára. Gondosan összeállított keverék, kb. 12 hónapos kortól etehető.Több ásványi anyagot tartalmaz, biztosítja a végtagok, ízületek, emésztőszervek és egyéb szervrendszerek megfelelő fejlődését, ugyanakkor a gyors növekedést megakadályozza, ezzel az egyenletes fejlődést segíti elő.(A Juniorix mellé naponta legalább 5kg szálas takarmányt kell adni.)

8 295 Ft
Cavalor Mash & Mix lótáp 15kg
A kitűnően emészthető takarmány, speciális alapanyagokból összeállítva. Hatása:serkenti az emésztést, tisztítja a légutakat.Elsősorban búzát, korpát, lenmagot, ízletes zöldségféléket, gyógynövényeket tartalmaz.
Etetésével megfelelő mennyiségű nedvesség és elektrolit jut a ló szervezetébe, ezáltal jobban regenerálódik.A Mash & Mix meleg vízzel keverve kitűnő energiaforrás fagyos reggeleken és a téli időszakban. 
8 133 Ft
Cavalor Perfomix lótáp 20kg
Univerzális keverék aktív lovak számára. A napi széna, illetve szalmaadag mellé adandó. Tartalmazza a könnyű, illetve átlagos munkaára fogott lovak valamennyi tápanyagszükségletét. 
7 688 Ft
Cavalor Pianissimo lótáp 20kg
Speciálisan stresszre hajlamos, valamint nehezen kezelhető lovak számára fejlesztették ki. 
8 335 Ft
Cavalor Probreed lótáp 20kg
Vemhesség és szoptatás ideje alatt, a fejlődés korai szakaszában etethető. 
8 354 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés