Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36206627285, H-P 8.30-19.30, Szombat 8.30-14.30

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17 h között

 

Angels Eyes Natural könnyfolt eltávolító por 75g
Angels Eyes Natural könnyfolt eltávolító por 75g
11 999 Ft

Angels Eyes Natural könnyfolt eltávolító por 75g

Angels Eyes Natural Természetes könnyfolteltávolító táplálékkiegészítő világos szőrzetű kutyáknak.
11 999 Ft
Egységár: 159 987 Ft/kg
Részletek
Az összes fajtának tökéletes megoldás a csivavától a bernáthegyiig, de különösen ajánlott: Bischon Frisé, Chihuahua, Coton de Tulear, Havanese, Lhasa Apso, Máltai Selyemkutya (Maltese), Uszkár (Poodle), Shih Tzu, Westie (Wetsthighland White Terrier) fajtáknak, valamint egyéb világos színű kutyák számára.

Az Angels Eyes por alakú táplálékkiegészítő, mely használatával megszűnteti a kutyusok szeme alatti barnás elszíneződést, továbbá a szakálszőrzet elszíneződését.

Az Angels Eyes úgy hat, hogy már a szervezetben megköti azokat az anyagokat melyek az elszíneződést okozzák, így azok nem tudják elszínezni a szőrzetet a kutyusok szeme alatt. Nem tartalmaz szóját, gabonát, gabonaszármazékokat, mesterséges összetevőket.

Összetétele: 100% fagyasztva pirított csirkemáj, természetes gyógynövénykivonat (vörösáfonya-por, fehérmályva-gyökér, oregon-i szőlő gyökér)

Adagolása az első 3 hónapban:
Kölyökkutyáknak (3 hónapos kortól): 1/8-ad mérőkanálnyi/naponta
Felnőtt kutyáknak 1-6kg testsúly között: 1/4-ed mérőkanálnyi/naponta
Felnőtt kutyáknak 6-20kg testsúly között: 1/2-ed mérőkanálnyi/naponta
Felnőtt kutyáknak 20kg és afeletti testsúly között: 1 mérőkanálnyi/naponta

Az elszíneződések javulása már az első havi adagolás után láthatóan csökkennek.
Három hónap után adja hetente 4 alkalommal a napi mennyiséget, majd hat hónap után hetente 2 alkalommal. Amenniyben az Angels Eye táplálékkiegészítő adagolását megszűnteti a könnyfoltok újra megjelennek, ezért javasoljuk az elszíneződésre hajlamos fajtáknál az Angels Eyes Natural hosszú távú adagolását. Rendszeres alkalmazása is biztonságos, nem okoz mellékhatásokat illetve hozzászokást.

Használata: Szórja a kutyájának előírt mennyiséget annak száraz vagy konzerveledelére.

2 hónaposnál fiatalabb kölyökkutyáknak nem ajánlott a termék.
Vemhesség és szoptatás időszakában javasolt a termék használatának felfüggesztése. Gyermekek elől elzárva tárolandó!

A barnás elszíneződés azért jön létre, mert a kifolyó könny a szőrön nagyon jó táptalaja a különféle fakultatív (tehát normális mennyiségben megbetegedést nem okozó) baktériumoknak, amelyek ott, a könnyes szőrben megtapadva élik az életüket, és ennek következményeként az anyagcseretermékeik színezik barnásra/sárgásra a szőrt. (A sötét színű kutyáknak is, de náluk ugye nem lesz látható.) A gyakran könnyező fajtáknak amúgy mindig egy kicsit gyulladt a szeme, így tehát már eleve lesz a kifolyó könnyükben is baktérium, tehát bármennyire is tisztán tartják a szeme körüli területet, teljesen baktériummentesen nem tudják tartani.

Az Angels Eyes-ben két erősen gyulladáscsökkentő, és antibakteriális hatású gyógynövény található, a tőzegáfonya és az orvosi zilisz. Ezek a szervezetbe kerülve belülről csökkentik a baktériumok számát a könnyben, illetve a könnyel és egyébként más testnedvekkel is kiválasztódva a bacik szőrön való megtapadását is korlátozzák. Tehát a hatásmechanizmusának ez lehet az alapja.

FONTOS! A szer adása után is ugyanúgy kell törölgetni a szem körüli területet, mert ha elhanyagolják, akkor egy idő után meg fognak ott ismét tapadni a bacik.
Ebben a termékben nincs antibiotikum (ezért is lehet árulni a ZOO-kban), tehát elpusztítani nem tudja a bacikat, csak a számukat csökkenteni, de ez csak akkor lesz hatásos és tartós, ha mellette tisztán is tartják az adott területen a szőrt.
A már meglévő barnás elszíneződést nem tünteti el, tehát elsősorban az újonnan kinövő szőrt védi az elszíneződéstől, fehérítő hatása nincs.
Adatok
Tömeg
75 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!