TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Camon kutyanapszemüveg

Camon kutyanapszemüveg
 • Camon kutyanapszemüveg
 • Camon kutyanapszemüveg
A nap káros sugarai nem csak az emberek szemére károsak, hanem a házikedvenceknek is.
A 100% UV szűrős Camon kutya napszemüveg ugyanis megvédi kedvence szemét a nap káros sugaraitól. Kifejezetten kutyák számára fejlesztették ki, szélesebb orrhíddal, felxibilis kerettel, erős polikarbonát anyagból, rugalmas pánttal, hogy a kutyus fején maradjon és ne zavarja a mozgásban. Jól szellőzik, így nem is párásodik be.
7 506 Ft
 • A kedvencek szemét is védeni kell a rovarok, belerepülő szilánkok, por és a káros napsugarak ellen is. Nem is beszélve arról, ha mondjuk a kutyus egy szemműtéten esett át, akkor a beteg szemet is tanácsos megvédeni a portól és az erős fénytől.
  A kutyusok mozgásigénye és fejformája miatt természetesen nem elegendő a két fülre akasztani mint az embereknél, így a szemüveget két rugalmas pánt rögzíti az áll alatt és a fülek mögött is.
  Természetesen ezt is szoktatni kell, mint minden mást, nyakörvet, ruhát, cipőt, pórázt, de mivel nagyon kényelmes így hamar hozzászoknak.

  Eredetileg a lavinamentő kutyák részére fejlesztették ki a kutyaszemüveget, hogy a hóról visszaverődő napsugárzástól védjék az állatok szemét. Ugyanis kiderült, hogy a zord környezeti elemeket egyébként jól tűrő kutyáknak az erős UV sugárzás miatt van rendszeresen kötőhártya-gyulladásuk, vagy egyéb szemproblémájuk.
  Ajánlói nemrég egy, az erős fénytől rohamokat kapó epilepsziás kutya életét hozták fel példának, miszerint az életminőséget a beteg állatoknál is javíthatja a szemüveg használata
 • Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés