Az optimális omega 6/3 zsírsav arány következtében a gyulladáscsökkentő hatás jobban érvényesül.
A szénhidrátforrásként alkalmazott rizs könnyen emészthető
Összetétel:
szàrított nyúlfehérje 24%, rizs 23%, rizsfehérje, szàrnyasolaj, rizskorpa, fermentàciós termékek,
szàrnyas-hidrolizàtum, élesztő (Saccharomyces cerevisiae), àsvànyi anyagok, halolaj.
Tàpértékkel rendelkező adalékanyagok/kg:
A-vitamin 15 000 NE/kg, D3-vitamin 1000 NE/kg, E-vitamin 200 mg/kg, C-vitamin 200 mg/kg, Vas (vas(II)-szuIfàt-monohidràt) 75 mg/kg, Jód (kàlium-jodid) 3,5 mg/kg, Réz (réz(II)-szulfàt-pentahidràt) 10 mg/kg,
Mangàn (mangàn-szuIfàt-monohidràt) 7,5 mg/kg, Cink (cink-oxid) 120 mg/kg, Szelén (nàtrium-szelenit) 0,12 mg/kg, Taurin 1800 mg/kg
Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok
Analitikai összetétel:
Nyers fehérje 29,50%, Nyers zsír 19,00%, Nyers rost 1,50%, Nyers hamu 8,00%, Kalcium 1,30%, Foszfor 1,10%, Nàtrium 0,45%, Kàlium 0,51%,EPA + DHA 500 mg/kg, 0mega-3 zsírsavak 0,50%, 0mega-6 zsírsavak 3,50%
Metabolizálható energia: 4065 kcaI/kg.