A termék szűrők beállításai folyamatos feltöltés alatt vannak... 

Köszönjük türelmeteket és megértéseteket az átmeneti időszakban !

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!


Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17 h között

Személyes átvétel +36206627285, H-P 8.30-19.30, Szombat 8.30-14.30

A FOXPOST CSOMAGOK KÉZBESÍTÉSÉBEN HOSSZABB SZÁLLÍTÁSI IDŐ VÁRHATÓ, A SZOLGÁLTATÓ TECHNIKAI PROBLÉMÁJA MIATT.Köszönjük megértéseteket!

Gimdog Pupi kutyapelenka levendulás 60x60cm 10db
Gimdog Pupi kutyapelenka levendulás 60x60cm 10db
3 415 Ft

Gimdog Pupi kutyapelenka levendulás 60x60cm 10db

Gimborn Pupi Helyhez szoktató levendulás pelenka – Elsősorban kistestű vagy közepestestű kölyökkutyák számára ajánlott helyhez szoktató kendő avagy kutyapelenka.

3 415 Ft
Részletek

Egyik oldala műanyagfólia, másik oldala nagy nedvszívó képességű vatta
Elősegíti a szobatisztaságra való nevelést, helyez szoktatja a kölyökkutyát
Használata egyszerű, praktikus és egyben higiénikus is
Kistestű kölyökkutya esetében általában 2-3 naponta, Közepes testű kölyökkutya esetében általában 1-2 naponta szükséges cserélni (a vizelet mennyiségétől függően vagy nagytestű kutyák esetében ugyanez sűrűbben ajánlott)
Lakásban tartott nyulak számára is ajánlott

Helyhez szoktatási tanács friss gazdiknak:
Amint észrevesszük, hogy a kiskutyánk a lakásba bárhová odapisilt, törüljük fel azt egy kutyapelenka nedvszívó felével. Az így előkészített kutyapelenkát helyezzük arra a helyre ahová szeretnénk ha kutyánk odaszokna. Ha még kiskutyánk nem fedezte volna fel a pisivel átitatott kutya pelenkát, akkor néhány óra elmúltával mutassuk meg neki a helyet. A kedvencünk megszagolgatja azt és jó eséllyel oda is pisil már az első alkalommal. Ha szükséges többször mutassuk meg neki a kutyapelenka helyét.

Fontos:
Kedvencünk csak akkor fog a kendőre pisilni, ha talál rajta megfelelő nagyságú száraz területet (a kiskutyák sem szeretnek belelépni a pisibe) ezért fontos a kutyapelenkát cserélnünk ha nincs rajta elegendő száraz felület. Ha elmulasztottuk a kutyepelenka időben való kicserélését és a kiskutyánk ismét a lakásban végzi el dolgát, azonnal cseréljünk pelenkát és ismételjük meg az első használatbavételi teendőket.
Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!