Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36206627285, H-P 8.30-19.30, Szombat 8.30-14.30

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17 h között

 

Trovet Kitten Milk (KMS)Tejpótló 400g

A TROVET KMS -Teljes értékű tejpótló tápszer elárvult kölykök felnevelésére. Alkalmas továbbá nagy létszámú alom esetén a szoptatás kiegészítésére, ha az anya tejtermelése nem biztosítja a kölykök szükségleteit.

Részletek

Az újszülöttek születés után közvetlenül, de legkésôbb 1–2 órán belül táplálékot vesznek magukhoz és életük kb. első 3–4 hetében legfontosabb táplálékuk az anyatej lesz. A tehéntej alacsony fehérjetartalma és magas cukortartalma miatt önmagában nem alkalmas táplálékként. Így amikor az újszülöttek érke- zésére felkészülünk célszerű arra is gondolni, hogy megfelelő tejpótló tápszer is kéznél legyen arra az esetre, ha az anya nem lenne képes őket megfelelően szoptatni. A jó minőségű tejpótló tápszerek az anyamacska tejének összetétel- ét nagymértékben megközelítik, és annak pótlására szolgálnak.

A TROVET KMS

Teljes értékű tejpótló tápszer elárvult kölykök felnevelésére. Alkalmas továbbá nagy létszámú alom esetén a szoptatás kiegészítésére, ha az anya tejtermelé- se nem biztosítja a kölykök szükségleteit. A nagy energia- zsír- és fehérje arány- nak köszönhetően tápértéke magas, laktóztartalma alacsony hasonlóan a macskatejben lévő laktózmennyiséghez. Javallatok:

  • -  Elárvult, gyenge, nem megfelelően táplálkozó kölyköknek.

  • -  Ha az anya nem szoptatja megfelelően a kölyköket.

  • -  Az anya betegsége (tejmirigygyulladás, méhgyulladás).

  • -  Rossz étvágyú, előrehaladottan vemhes és szoptató macskáknak

    az ivóvízhez keverve.

 

Higitási arány: 1 mérőkanál 20 ml vizhez

 

Adatok
Tömeg
400 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!