Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36206627285, H-P 8.30-19.30, Szombat 8.30-14.30

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17 h között

ÁLLATORVOSI RENDELŐ +3613600755, H-SZ-P 8.30-11.30, K-CS 15.30-19.30

 

Candioli Florentero ACT tabletta 30db/doboz

MEGÚJULT A FLORENTERO!!!
Candioli Florentero tabletta - Probiotikus hatású táplálékkiegészítő hasmenés, és más bélműködési rendellenességek esetére, valamint az egészséges bélflóra megőrzésére és helyreállítására. 4-féle bélbaktériumtörzset, valamint prebiotikumokat tartalmazó táplálékkiegészítő kutyák és macskák számára

Részletek


A Candioli Florentero tabletta a gyomor és bélrendszeri fertőzések, valamingy a helytelen táplálás következtében kialakult hasmenés kiegészítő kezelésére különösen ajánlott. 
Immunstimuláló hatású, helyreállítja a különböző stresszhatások, antibiotikumos kezelések, paraziták okozta fertőzések miatt károsodott bélflórát.
 Az optimális bélflóra egyensúlyának fenntartása céljából folyamatosan adható.


A hasmenés nem önálló betegség, hanem tünet, melynek számos kiváltó oka lehet. Attól függően, hogy komoly betegségről, vagy csak egyszerű gyomorrontásról van szó, az emésztőszervi betegségekre utaló tünetek igen változatosak lehetnek.


Az alábbi jelek komoly betegségekre utalhatnak:
• Gyakori hányás,
• nagyfokú étvágytalanság,
• láz, levertség,
• véres- vagy víszerű bélsár üritése.

Ha kedvencénél ezek valamelyike jelentkezik, minél előbb keresse fel állatorvosát! A hasmenéssel járó betegségeknél nagyon fontos a súlyos folyadék és tápanyag veszteség megelőzése, ugyanis ha ez nem történik meg, illetve az elvesztett folyadékot nem pótoljuk, az a szervezet kiszáradásához és akár az állat pusztulásához is vezethet!Összetétele (1db 1200 mg súlyú tablettára vetítve):
A már jól ismert összetevők (fruktooligoszacharidok, mannánoligoszacharidok, Enterococcus faecium, B-vitamin komplex) mellett a megújult formula a következőket is tartalmazza:

Heco®: Nátriumot, Káliumot, Magnéziumot, Kalciumot és Foszfort tartalmazó speciális elektrolit komplex, amely segít pótolni a hasmenés során elvesztett ásványi anyagokat.

BACNUTRA: Kétféle, természetes eredetű, mikrobaellenes peptid (Laktoferricin B és Nisin A) keveréke. Gram + és Gram- baktériumok, vírusok, egysejtűek, gombák ellen is hatékonyak. A baktériumok sejtmembránhoz kötődve károsítják a kórokozókat és immunmoduláns hatásuk is van. A normál bélflórát nem befolyásolják.

LACNUTRA: Ötféle, inaktivált Lactobacillus és Pediococcus baktériumtörzs elegye. Nem képesek szaporodni a bélben, de ellenállnak a gyomor-és bélnedvek, valamint az epesavak emésztő hatásának. Elősegítik az élő, hasznos baktériumok kolonizációját. Kötődnek az epithel sejtekhez, gátolva a kórokozók megtapadását. Mérsékelik a TNF-α aktiválódását, így csökkentik a gyulladást és az apoptózist. Szabályozzák a citokinek és az immunglobulinok termelődését és aktiválják a makrofágokat.

YANG®: Három inaktivált gombafajta kombinációja, ami gátolja a baktériumok kötődését a bélhámsejtekhez és immunmoduláns hatással is rendelkezik.

LALTIDE®: Nukleotidokban gazdag élesztőkivonat, ami a bélhámsejtek osztódásához nyújt gyors és hatékony segítséget.

Kémiai analízis: Nyersfehérje:6%, Nyersrost: 30%, Nyersolajok és zsírok: 6%, Nyershamu: 3%, Nedvesség: 4%


Adagolása:
Napi két részletre elosztva, lehetőleg reggel és este:
Macska: 1 tab/nap
Kutya:
0-7 ttkg: 1 tabl/nap
7-14 ttkg: 2 tabl/nap
14-21 ttkg: 3 tabl/nap
21-35 ttkg: 4 tabl/nap
35 ttkg felett 5-6 tabl/nap
A kezelést 7-10 napig kell folytatni, állatorvosi javaslatra szükség esetén a kezelés időtartama meghosszabbítható.

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!