TANÚSÍTVÁNY

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Megbízhatówebáruház.hu
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Beaphar Calming Collar - nyugtató hatású nyakörv kutyák részére (65cm)

Beaphar Calming Collar - nyugtató hatású nyakörv kutyák részére (65cm)

Beaphar Calming Collar - nyugtató hatású nyakörv kutyák részére (65cm)

Természetes módon és hatékonyan csökkenti bármely korú, fajtájú és méretű kutya viselkedés-problémáit, melyek stresszt okozó helyzetekben tapasztalhatóak.

2 439 Ft
 • Alkalmazása:
  A nyakörvet közvetlenül a felhasználás előtt bontsuk ki a védőcsomagolásból. Kissé lazán helyezzük az állat nyaka köré, úgy, hogy ne tudjon könnyen kibújni belőle, majd csatoljuk be. Növésben lévő fiatal állatoknál vegyük figyelembe az állat növekedésének mértékét is. Kifejlett állatoknál két ujjnyi távolságot hagyjunk a nyak és a nyakörv között. A csaton túlnyúló felesleges részt vágjuk le. A nyakörv felhelyezése után szappannal, bő vizzel leöblítve kezet kell mosni.

  Adagolás:
  Egy nyakörv egy állatra, kb. 4 hónap időtartamra. A nyakörvet az állatnak folyamatosan viselni kell ahhoz, hogy az a bolha és a kullancsellenes hatását kifejtse. A nyakörvet a víz nem károsítja, az állatok fürdetésekor nem szükséges azt levenni. Hosszúszőrű állatoknál a hatékonyság lassabban alakul ki. Ne használja 6 hónaposnál fiatalabb, vagy 2, 5kg testtömeget meg nem haladó állatoknál. Ne helyezzen nyakörvet vemhes vagy szoptatós állatokra.

  Ellenjavallat:
  Májbetegség vagy májkárosodás esetén nem alkalmazható. Beteg, betegséggyanús vagy lábadozó állatokon ne alkalmazza a nyakörvet.

  Nem kívánt hatások:
  Szerves foszforsav- észterekre jellemző intoxidáció ritkán előfordulhat. Inkompatibilitás fordulhat elő morfin, teofilin, aminofilin, pyrantelparnoát, fenotianin tartalmú készítmények és nagyobb mennyiségű folyadék intravénás beadása esetén.

  Tárolás:
  Eredeti, bontatlan csomagolásában 15- 25C között, szobahőmérsékleten tárolható. Közvetlen hőhatástól és napsugárzástól védve tartandó. Gyermek kezébe nem kerülhet! Ne engedjük, hogy a gyermekek a nyakörvhöz nyúljanak, vagy azzal játszanak! Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó.

  Figyelmeztetés:
  Egy állatra egyszerre csak egy Kullancs- és bolhairtó nyakörv helyezhető. A nyakörv hatóanyaga a diazinon szerves foszforsav- észter, mérgezése esetén ellenszere az atropin. Más peszticid készítménnyel egyidejűleg nem alkalmazható. Ha bőrirritáció, vagy allergiás börgyulladás előfordulását észleli akkor ellenőrizze, hogy a nyakörv nem volt- e túl szoros az álaton, és nem az okozta a bőrirritációt. Amennyiben nem erre vezethető vissza a bőrirritáció vegye le a nyakörvet az állatról. Vény nélkül szabadon forgalmazható készítmény!

  Eltarthatósága:
  Eredeti csomagolásában, előírás szerint tárolva a gyártástól számított 4 évig megőrzi hatását. Felbonts után 4 hónaig hatásos.
 • Tömeg
  55 g/db