TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termék részletek


Trovet Dental Mini 2.5kg

Trovet Dental Mini 2.5kg
A TROVET Dental Teljes értékű táp a szájüreg egészségének fenntartására kistestű kutyák részére.
6 250 Ft
 • A TROVET Dental Teljes értékű táp a szájüreg egészségének fenntartására.

  A fogakon képződő lepedéket (plakk) az ételmaradványok, az abban elszaporodó baktériumok, és a szájüreg elhalt és levált hámsejtjei alkotják.
  Ez a kialakult lepedékréteg az első lépcső, mely a fogkő képződéséhez valamint a fogíny és végső soron a fogmeder fájdalmas gyulladásához, súlyos esetben a fogak elvesztéséhez vezet. Mindezek kellemetlen kísérő jelensége az állandó rossz lehelet, melyet a lepedékben hemzsegő baktériumok által termelt bomlástermékek okoznak.

  A száraztápokról tudjuk hogy dörzsölő hatásuk révén eltávolítják a foglepedéket, de általában ez a hatás csak a plakk felületének eltávolítását biztosítja.

  A TROVET DENTAL kifejlesztésénél a táp mechanikai tulajdonságaira fokozott figyelmet fordítottak. A falatok szerkezete a hozzá adott cellulóz (természetes rostanyag) miatt sokkal rugalmasabb, és nem morzsolódik szét, a fog mélyebben belefúródhat a falatba, elősegítve ezzel a plakk eltávolítását.
  A trovet dental egyúttal olyan funkcionális tápanyag összetevőket is tartalmaz, melyek megelőzik a plakkok és a fogkő kialakulását. A táp így mechanikai, kémiai és antibakteriális tulajdonságai révén fejtik ki plakk- és fogkő lerakódást megelőző hatását.

  Mechanikai hatás: a falatok alakja és szerkezete miatt fogkeféhez hasonlóan távolítja el a plakkokat.
  Kémiai hatás: Na- tripolyphosphate, (kristálynövekedést gátló vegyület) csökkenti a calcium lerakódását (mineralizáció) a plakkokban.
  Antibakteriális hatás: xylitol, eukalyptus olaj, lysosyme, lactoferrin, lactoperoxidase
  A plakk képződés és a baktériumok szaporodásának gátlása következtében megszűnik a kellemetlen szagú lehelet is. Természetes antioxidánsok: zöld tea, E vitamin.

 • Tömeg
  2,5 kg/db
Webáruház készítés