TANÚSÍTVÁNY

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Megbízhatówebáruház.hu
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755

 

-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Foran Nutri Calm szirup 1liter

Foran Nutri Calm  szirup 1liter
FORAN Nutri-Calm, Nyugtatás és kontrol természetes úton. B- vitaminokat, L- triptofánt és magnéziumot tartalmazó folyadék. Az Equi-Calm természetes anyagokból összeállított készítmény, ezért kiválóan alkalmas verseny és kedvtelésből tartott lovak nyugtatására. Az Equi-Calm nem állatgyógyászati nyugtató, gyógyszereket sem tartalmaz.
15 371 Ft
  • Összetétel: 1 kg-ban 60ml-ben B1 vitamin 2400 mg 180 mg B6 vitamin 800 mg 60 mg B12 vitamin 2080 mg 156 mg Niacin 1600 mg 120 mg L-Triptofán 32000 mg 2400 mg Magnézium 1600 mg 120 mg Javallatok : Az Equi-Calm stresszoldó és nyugtató hatású takarmány-kiegészítő
    Alkalmazása elsősorban az előkészítés, a tréning és a versenyzésre történő előkészítés időszaka alatt fontos. Ideges és ingerlékeny lovak és pónik részére kifejezetten ajánlott. B vitaminok, különösképpen a B 1 vitamin (tiamin) már régóta használatos jó eredménnyel a lótartásban “ideges” típusú lovak takarmányának kiegészítésére. Alkalmazása igen hasznos lehet eladás, kiállítások, versenyek, kezelések stb. alkalmával. Magnézium A szemes takarmány – amely az étrend nagy részét képviseli- tipikusan magnéziumban szegény, ezért annak pótlása szükséges. A magnézium elengedhetetlenül szükséges a normál sejttevékenység fenntartásához. A szervezet szállító rendszerét segíti a víz és az elektrolit egyensúly fenntartásában a sejtmembránokon belül és kívül. Az L-Triptofán esszenciális aminosav, amely előállítására a szervezet nem képes. A lovak rendszerint fehérjékben gazdag takarmányból vehetik fel. A triptofánból szerotonin keletkezik a szervezetben, amelynek, mint neurotransmitternek az idegrendszerre és az izmokra nyugtató hatása van. A magnézium és a B- vitaminok (különösképpen a B 6 vitamin) segítenek a szervezetnek a triptofánt feldolgozni. Használati útmutató: Felnőtt lovak: 60ml Equi-Calm folyadékot közvetlenül a nyelvhátra, vagy kevés takarmányba elkeverve kell megetetni a tréninget, illetve az eseményt megelőzően 1-2 órával. A kezelés naponta megismételhető, amennyiben szükséges. Kisebb lovak, pónik és csikók: Az ajánlott adag a felnőtt adag fele- negyede. Tiltott elemeket, vagy doppingnak minősülő alkotórészeket nem tartalmaz.
  • Tömeg
    1 kg/db