Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36206627285, H-P 8.30-19.30, Szombat 8.30-14.30

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17 h között

ÁLLATORVOSI RENDELŐ +3613600755, H-SZ-P 8.30-11.30, K-CS 15.30-19.30

 

K9 Immunity 90 db kapszula
K9 Immunity 90 db kapszula
21 735 Ft

K9 Immunity 90 db kapszulaImmunmoduláló hatású, immunerősítő táplálék-kiegészítő készítmény daganatos betegségben szenvedő kutyáknak.

21 735 Ft
Egységár: 242 Ft/db
Részletek
A K-9 Immunity azokat a humán gyógyászatban alkalmazott összetevőket tartalmazza, melyek már több mint 30 országban meghatározók az emberi rákgyógyításban. Az Egyesült Államokban a vakvezető kutyáknál kezdték el használni, és a mai napig kutyák ezreinél alkalmazzák kiemelkedő sikerrel.

A készítmény immunaktiváló poliszacharid és heteropoliszacharid összetevőket, béta-glükánt (PSK), poliszacharid-peptidet (PSP), lentinant, valamint közel 200 egyéb, immunaktív poliszacharidot tartalmaz, melyek eredményességüket már bizonyították a humán rákgyógyítás területén.A K-9 Immunity alkalmazási területei
Erősíti az immunrendszert, javítja annak működését, ezáltal – a hagyományos kezelést kiegészítve – segít a szervezetnek, a már diagnosztizált daganatos megbetegedés legyőzésében.
Fokozza a hagyományos daganat elleni kezelések eredményességét, és csökkenti azok mellékhatásait.
Az immunrendszer felerősítésével csökkenti a kemoterápia utáni egyéb megbetegedésre való hajlamot.
Segíti a szervezet kemoterápia utáni regenerációját, és csökkenti a daganat kiújulásának esélyét.
Általános kondicionáló, immunerősítő, az egészséges immunrendszer minden előnyével.


A rákos megbetegedések egyik leggyakoribb oka az immunrendszer helytelen működése. Megközelítőleg 100 millió sejt többszöröződik napról napra a felnőtt kutyák szervezetében, azonban ezek közül néhány génhibát is hordoz magában.

Az immunrendszer egyik legfontosabb feladata, hogy felismerje és elpusztítsa a hibás sejteket, mielőtt tovább szaporodnának és tovább örökítenék a hibát.

Azonban, ha a nem megfelelően működő immunrendszer nem ismeri fel a degenerált sejtet és az immunválasz elmarad, a sejt növekedésnek indul. Daganat fejlődik.

(A kutya daganatokról bővebb információ itt olvasható.)

Minden immunmoduláló terápia alapvető célja, hogy aktiválja az immunrendszert, ezáltal beindítsa a szervezet öngyógyító képességét. A helyesen működő immunrendszer felismeri a daganatos sejteket és elpusztítja azokat, mielőtt tovább szaporodnának.

A K-9 Immunity™ hatékonyságának titka, a 6 különböző gyógygomba nagy mennyiségű, koncentrált elegye, melyek daganat elleni jótékony hatását számos kísérlet és tanulmány támasztja alá.


Összetevői:

Alapanyag
Főbb hatóanyagok
Élettani hatás
Cordyceps sinensis
– 83,3 mg
Cordycepi
anti-tumor, metasztázis (áttét) gátló hatás; a kemoterápiás kezelés mellékhatását enyhíti; baktérium gátló; trigliceridszint csökkentő; antioxidáns;

Agaricus blazei Murill
– 83,3 mg
Lentinan
anti-tumor hatás; fokozza a makrofágok és a T-limfociták aktivitását; baktérium gátló; immunrendszer aktivizáló;

Ganoderma lucidum
– 83,3 mg
– Krestin (PSK)
(Béta-Glükán)
– Poliszacharid-
peptid (PSP)

immunmoduláns hatás; makrofágok aktivitásának fokozása; anti-tumor hatás; antimikrobális tulajdonság; koleszterinszint-csökkentő hatás; a kemoterápiás kezelés mellékhatását enyhíti;
metasztázis (áttét) gátló; fokozza az NK és T-sejtek aktivitását; anti-tumor hatás; antioxidáns;

Coriolus versicolor
– 83,3 mg
– Péta-glükán (PSK)
– Poliszacharid-
peptid (PSP)
immunmoduláns hatás; makrofágok aktivitásának fokozása; anti-tumor hatás; immunrendszer aktivizáló; anti-tumor hatás;

Grifola frondosa
– 83,3 mg

D-frakció

fokozza a makrofágok és a T-sejtek aktivitását; anti-tumor és immunmoduláns hatás; metasztázis (áttét) gátló; tumorsejtek direkt megsemmisítése; vércukorszint csökkentő hatás;

Lentinula edodes
– 83,3 mg
Lentinan és LEM

anti-tumor hatás; fokozza a makrofágok és a T-limfociták aktivitását; baktérium gátló; immunrendszer aktivizáló; koleszterincsökkentő; allergia- és gyulladáscsökkentő;
Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
1 (1 vélemény)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Ildikó
2019.11.19
A szer alkalmazása után kutyám széklete megváltozott, sárga, híg habos lett. Mivel az első kezelésre nem reagált igazán (amikor vége volt a kúrának, visszatért a hasmenés, bár már nem olyan híg, nem habos) komplex széklet vizsgálatot végeztünk. Az eredmény: alacsony csíraszámban ugyan, de sarjadzó gomba tenyészett ki.