TANÚSÍTVÁNY

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Megbízhatówebáruház.hu
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


K9 Immunity 90 db kapszula

K9 Immunity 90 db kapszulaImmunmoduláló hatású, immunerősítő táplálék-kiegészítő készítmény daganatos betegségben szenvedő kutyáknak.

21 735 Ft
 • A K-9 Immunity azokat a humán gyógyászatban alkalmazott összetevőket tartalmazza, melyek már több mint 30 országban meghatározók az emberi rákgyógyításban. Az Egyesült Államokban a vakvezető kutyáknál kezdték el használni, és a mai napig kutyák ezreinél alkalmazzák kiemelkedő sikerrel.

  A készítmény immunaktiváló poliszacharid és heteropoliszacharid összetevőket, béta-glükánt (PSK), poliszacharid-peptidet (PSP), lentinant, valamint közel 200 egyéb, immunaktív poliszacharidot tartalmaz, melyek eredményességüket már bizonyították a humán rákgyógyítás területén.  A K-9 Immunity alkalmazási területei
  Erősíti az immunrendszert, javítja annak működését, ezáltal – a hagyományos kezelést kiegészítve – segít a szervezetnek, a már diagnosztizált daganatos megbetegedés legyőzésében.
  Fokozza a hagyományos daganat elleni kezelések eredményességét, és csökkenti azok mellékhatásait.
  Az immunrendszer felerősítésével csökkenti a kemoterápia utáni egyéb megbetegedésre való hajlamot.
  Segíti a szervezet kemoterápia utáni regenerációját, és csökkenti a daganat kiújulásának esélyét.
  Általános kondicionáló, immunerősítő, az egészséges immunrendszer minden előnyével.


  A rákos megbetegedések egyik leggyakoribb oka az immunrendszer helytelen működése. Megközelítőleg 100 millió sejt többszöröződik napról napra a felnőtt kutyák szervezetében, azonban ezek közül néhány génhibát is hordoz magában.

  Az immunrendszer egyik legfontosabb feladata, hogy felismerje és elpusztítsa a hibás sejteket, mielőtt tovább szaporodnának és tovább örökítenék a hibát.

  Azonban, ha a nem megfelelően működő immunrendszer nem ismeri fel a degenerált sejtet és az immunválasz elmarad, a sejt növekedésnek indul. Daganat fejlődik.

  (A kutya daganatokról bővebb információ itt olvasható.)

  Minden immunmoduláló terápia alapvető célja, hogy aktiválja az immunrendszert, ezáltal beindítsa a szervezet öngyógyító képességét. A helyesen működő immunrendszer felismeri a daganatos sejteket és elpusztítja azokat, mielőtt tovább szaporodnának.

  A K-9 Immunity™ hatékonyságának titka, a 6 különböző gyógygomba nagy mennyiségű, koncentrált elegye, melyek daganat elleni jótékony hatását számos kísérlet és tanulmány támasztja alá.


  Összetevői:

  Alapanyag
  Főbb hatóanyagok
  Élettani hatás
  Cordyceps sinensis
  – 83,3 mg
  Cordycepi
  anti-tumor, metasztázis (áttét) gátló hatás; a kemoterápiás kezelés mellékhatását enyhíti; baktérium gátló; trigliceridszint csökkentő; antioxidáns;

  Agaricus blazei Murill
  – 83,3 mg
  Lentinan
  anti-tumor hatás; fokozza a makrofágok és a T-limfociták aktivitását; baktérium gátló; immunrendszer aktivizáló;

  Ganoderma lucidum
  – 83,3 mg
  – Krestin (PSK)
  (Béta-Glükán)
  – Poliszacharid-
  peptid (PSP)

  immunmoduláns hatás; makrofágok aktivitásának fokozása; anti-tumor hatás; antimikrobális tulajdonság; koleszterinszint-csökkentő hatás; a kemoterápiás kezelés mellékhatását enyhíti;
  metasztázis (áttét) gátló; fokozza az NK és T-sejtek aktivitását; anti-tumor hatás; antioxidáns;

  Coriolus versicolor
  – 83,3 mg
  – Péta-glükán (PSK)
  – Poliszacharid-
  peptid (PSP)
  immunmoduláns hatás; makrofágok aktivitásának fokozása; anti-tumor hatás; immunrendszer aktivizáló; anti-tumor hatás;

  Grifola frondosa
  – 83,3 mg

  D-frakció

  fokozza a makrofágok és a T-sejtek aktivitását; anti-tumor és immunmoduláns hatás; metasztázis (áttét) gátló; tumorsejtek direkt megsemmisítése; vércukorszint csökkentő hatás;

  Lentinula edodes
  – 83,3 mg
  Lentinan és LEM

  anti-tumor hatás; fokozza a makrofágok és a T-limfociták aktivitását; baktérium gátló; immunrendszer aktivizáló; koleszterincsökkentő; allergia- és gyulladáscsökkentő;
 • (Átlagos értékelés: )1
  (1.) Ildikó
  Értékelés: 2019.11.19 08:16
  A szer alkalmazása után kutyám széklete megváltozott, sárga, híg habos lett. Mivel az első kezelésre nem reagált igazán (amikor vége volt a kúrának, visszatért a hasmenés, bár már nem olyan híg, nem habos) komplex széklet vizsgálatot végeztünk. Az eredmény: alacsony csíraszámban ugyan, de sarjadzó gomba tenyészett ki.
 • Tömeg
  100 g/db