TANÚSÍTVÁNY

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Megbízhatówebáruház.hu
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termék részletek


Foran Pro-Am Racing 1 liter

Foran Pro-Am Racing 1 liter
Késlelteti a fáradtságot, jobb izomkondíció, nagyobb munkaintenzitás, jobb eredmények.
A Pro-Am Racing egy 100 %-ban előemésztett készítmény, mely az esszenciális aminosavakat, a Branch chain aminosavakat (BCAA) és más aminosavakat a leghatékonyabb di- és tripeptid formában tartalmazza.
A BCAA tipusú aminosavak munkavégzés során rendkívül fontos energia forrásként szerepelnek és különösen fontosak akkor, ha a szervezet szénhidrát tartalékai kimerülnek.
A glutaminsav, glycin és a cisztein alkotják azt a minden élő sejtben előforduló tripeptidet, (GSH) mely nagy jelentőségű a szervezet immun és stressz válaszadó képességében.
Mindegyik peptid 2-3 aminosavból áll, ezért a gyors felszívódás szempontjából méretűk ideális. A Pro-Am Racing ezért hatását azonnal kifejti, nem kell várni a normál emésztési folyamat eredményére.
Ezek a peptidek táplálják az immunrendszert és fokozzák az izmok energiával történő feltöltését sejt szinten. Támogatják és segítik a szervezetet, ennek eredményeként nemcsak az általános egészségi állapot javul, hanem gyorsabb lesz az edzések és versenyek közötti regeneráció és nő a teljesítmény is.
Pro-Am Racing segíti ezenkivül sérülések, sebészeti beavatkozások, vagy emésztőszervi rendellenességeket követően az alacsony energiaszintű takarmányokon tartott lovak felépülése során az izomszövet természetes megújulását és gyógyulását.
14 300 Ft

 • 100%-ban előemésztett készítmény, mely az esszenciális aminosavakat a leghatékonyabb di- és tripeptid formában tartalmazza.

  A legújabb kutatási eredmények szerint a lovak maximális teljesítményének elérése céljából a kimerítő munka, vagy verseny során, illetve azt követően aminosav peptidek bevitelére van szükség. A kísérletekben Pro-Am Racing kezelést kapott intenzíven dolgozó lovak jobban teljesítettek és verseny kondíciójuk visszanyerésére kevesebb időre volt szükségük a versenyek között. A trénerek elmondása szerint a lovak étvágya folyamatosan megfelelő, a szőrzet pedig szép volt.
  Összetétel:
  nyers rost: 0%,
  nyers fehérje: 38,9% ,
  nyers zsír: 0% ,
  nyers szénhidrátok: 18,3%
  nedvesség: 33,5% ,
  hamu: 9,3%
  di- és tri-peptidek: glutamic sav *arginin aspartám sav *leucin, ghlicin *, fenilalanin,* valin, prolin, *,Lysine, *isoleucin, tirosine *,triptofán , serin, alanin, *Threonin, *histidin, *methionin , cistein, *esszenciális aminosavak.

  Figyelmeztetés:
  Kizárólag állati takarmányozás céljára. Lovak részére kifejlesztett formula. Gyermekek elől elzárva tartandó.

  Tárolás:
  Hűvös, sötét helyen.

  Etetési útmutató:
  Egy felnőtt edzésben levő ló esetében egy 10 napos Pro-Am Racing kezelés javallott.
  A kezelést a verseny előtt 5 nappal szükséges elkezdeni és azt követően 5 napig érdemes folytatni 100 ml napi adag etetése esetén 1 liter 10 napra elegendő.
  A Pro-Am Racing felvétele és hasznosulása olyan gyors, hogy akár verseny, a rajt előtt 1-2 órával is adható 100 -150 ml kis mennyiségű takarmányba keverve, vagy közvetlenül a szájba. Ilyenkor érdemes a verseny utáni első takarmányba is keverni.
  A könnyebb alkalmazhatóság érdekében a készítménynek van egy a versenyekre adaptált változata is (Pro-Am Boost) Amennyiben egy lónak kondicionálásra van szükség, akkor az ajánlott adag 100-150 ml naponta kétszer 10 napon keresztül, majd 100 ml 10 napon keresztül fenntartás céljából.
  Tiltott elemeket, vagy doppingnak minősülő alkotórészeket nem tartalmaz.
  Stressz esetén jó hatású lehet a Nutri-Gard-al történő 4 hetes kombinált alkalmazás.

  Kiszerelés:
  1 és 5 literes csomagolásban, műanyag kannába zárva kerül forgalomba.
 • Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés