Új jelszó kérése
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás

Versele-LagaVersele-Laga  Rat Complete - Patkányok részére
A Rat Complete egy teljes értékű, ízletes patkányeleség, amely 100 %-ban könnyen emészthető, extrudált pelletekből áll.

 
1 079 Ft
Versele-Laga Cavia Nature
Teljes értékű eleség, mely sokoldalúan kiválogatott természetes nyers rostokat, friss lucernát és kerti növényeket is tartalmaz.

 
1 044 Ft
Versele-Laga Crispy Muesli Cavia
A Cavia Crispy teljes értékű tengerimalac-eleség. Hozzáadott C vitamint tartalmaz.
Nagyon jó az ár/érték aránya.
Adagolás:
Mérettől az állat korától függően, az átlagos napi adag 35 és 50 g ajánlott.
 
370 Ft
Versele-Laga Crispy Muesli Hamsters -hörcsögeleség
A Hamster Crispy teljes értékű hörcsögeleség. Ennek az előnyős alapkeveréknek nagyon jó az ár/érték aránya. 
399 Ft
Versele-Laga Crispy Muesli Rabbits- eledel nyúlnak
A Cuni Crispy teljes értékű (törpe)nyúleleség.
 
363 Ft
Versele-Laga Crispy Pellets Chinchillas & Degu
Chinchilla - Degu Pro egy professzionális eleség csincsillák és deguk részére. All-in-one formulája meggátolja a szelektív etetést. A speciálisan előállított pelletek, a nagy dózisú C-vitamin és gazdag rostok és gyógynövények biztosítják, a kiváló emésztést és az optimális fogászati egészséget.
Florastimul tartalma az egészséges bélflóra, az illóolajok jó ellenállást biztosít a betegségek ellen, Yucca-kivonata pedig nagymértékben csökkenti a kellemetlen szagoka... 
1 136 Ft
Versele-Laga Crispy Pellets Ferrets
Ferret Pro egy professzionális eleség vadászgörények részére. All-in-one formulája meggátolja a szelektív etetést. A speciálisan előállított pelletek, a nagy dózisú C-vitamin és gazdag rostok és gyógynövények biztosítják, a kiváló emésztést és az optimális fogászati egészséget.
Florastimul tartalma az egészséges bélflóra, az illóolajok jó ellenállást biztosít a betegségek ellen, Yucca-kivonata pedig nagymértékben csökkenti a kellemetlen szagokat.  
1 394 Ft
Versele-Laga Crispy Pellets Guinea Pig tengerimalac eleség
Cavia Pro egy professzionális eleség tengerimalacok részére. All-in-one formulája meggátolja a szelektív etetést. A speciálisan előállított pelletek, a nagy dózisú C-vitamin és gazdag rostok és gyógynövények biztosítják, a kiváló emésztést és az optimális fogászati egészséget.
Florastimul tartalma az egészséges bélflóra, az illóolajok jó ellenállást biztosít a betegségek ellen, Yucca-kivonata pedig nagymértékben csökkenti a kellemetlen szagokat.
Próbá... 
1 675 Ft
Versele-Laga Crispy Pellets Rabbits
Versele-Laga Prestige Cuni Crispy Pellets - Teljes értékű granulált alapeleség nyulaknak és törpenyulaknak. Sok nyers rosttal, egészséges bélműködést garantál, és a tápanyagok kiváló emésztését. 
1 675 Ft
Versele-Laga Crispy Pellets Rat&Mice
Rat - Mouse Pro egy professzionális eleség egerek és patkányok részére. All-in-one formulája meggátolja a szelektív etetést. A speciálisan előállított pelletek, a nagy dózisú C-vitamin és gazdag rostok és gyógynövények biztosítják, a kiváló emésztést és az optimális fogászati egészséget.
Florastimul tartalma az egészséges bélflóra, az illóolajok jó ellenállást biztosít a betegségek ellen, Yucca-kivonata pedig nagymértékben csökkenti a kellemetlen szagokat.... 
1 177 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés