Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás

Versele-LagaVersele-Laga Crispy Pellets Chinchillas & Degu
Chinchilla - Degu Pro egy professzionális eleség csincsillák és deguk részére. All-in-one formulája meggátolja a szelektív etetést. A speciálisan előállított pelletek, a nagy dózisú C-vitamin és gazdag rostok és gyógynövények biztosítják, a kiváló emésztést és az optimális fogászati egészséget.
Florastimul tartalma az egészséges bélflóra, az illóolajok jó ellenállást biztosít a betegségek ellen, Yucca-kivonata pedig nagymértékben csökkenti a kellemetlen szagoka... 
1 136 Ft
Versele-Laga Crispy Pellets Ferrets
Ferret Pro egy professzionális eleség vadászgörények részére. All-in-one formulája meggátolja a szelektív etetést. A speciálisan előállított pelletek, a nagy dózisú C-vitamin és gazdag rostok és gyógynövények biztosítják, a kiváló emésztést és az optimális fogászati egészséget.
Florastimul tartalma az egészséges bélflóra, az illóolajok jó ellenállást biztosít a betegségek ellen, Yucca-kivonata pedig nagymértékben csökkenti a kellemetlen szagokat.  
1 394 Ft
Versele-Laga Crispy Pellets Guinea Pig tengerimalac eleség
Cavia Pro egy professzionális eleség tengerimalacok részére. All-in-one formulája meggátolja a szelektív etetést. A speciálisan előállított pelletek, a nagy dózisú C-vitamin és gazdag rostok és gyógynövények biztosítják, a kiváló emésztést és az optimális fogászati egészséget.
Florastimul tartalma az egészséges bélflóra, az illóolajok jó ellenállást biztosít a betegségek ellen, Yucca-kivonata pedig nagymértékben csökkenti a kellemetlen szagokat.
Próbá... 
1 675 Ft
Versele-Laga Crispy Pellets Rabbits
Versele-Laga Prestige Cuni Crispy Pellets - Teljes értékű granulált alapeleség nyulaknak és törpenyulaknak. Sok nyers rosttal, egészséges bélműködést garantál, és a tápanyagok kiváló emésztését. 
1 675 Ft
Versele-Laga Crispy Snac Fibres
Versele-Laga Crispy Snack Fibres – A Versele-Laga Crispy Snack Fibres egy ízletes, növényi rostokban gazdag kiegészítő eleség nyulak, törpenyulak, csincsillák, deguk és tengerimalacok részére. A lucernagyűrűk, a zöldséges falatok és az ízletes répa ropogtatók minden rágcsáló igényeit maximálisan kielégítik 
790 Ft
Versele-Laga Crispy Snac Popcorn
Versele-Laga Crispy Snack Popcorn – A Versele-Laga Crispy Snack Fibres egy ízletes, növényi rostokban gazdag kiegészítő eleség nyulak, törpenyulak, csincsillák, deguk és tengerimalacok részére. A puffasztott kukoricával és más gabonafélékkel, extrudált falatkákkal és szentjánoskenyérrel minden rágcsáló igényeit maximálisan kielégítik. 
790 Ft
Versele-Laga Cuni Complete Adult - Nyulak részére
A Cuni Complete egy teljes értékű, ízletes eleség (törpe)nyulak számára, 100 %-ban könnyen emészthető, extrudált pelletekből áll. 
988 Ft
Versele-Laga Cuni Complete Junior - Nyulak részére
A Cuni Complete egy teljes értékű, ízletes eleség (törpe)nyulak számára, 100 %-ban könnyen emészthető, extrudált pelletekből áll. 
1 057 Ft
Versele-Laga Cuni Junior Nature
A Versele-Laga Nature Cuni Junior teljes értékű és ízletes, 100%-ban könnyen emészthető alapanyagokból összeállított eleség fiatal nyulak és törpenyulak számára. 
990 Ft
Versele-Laga Cuni Sensitive Complete
Teljes értékű, ízletes eleség érzékeny emésztőrendszerű nyúl vagy törpenyúl számára.
100%-ban könnyen emészthető, extrudált pelletekből áll.
Friss zöldségek, hosszú rostok. 
1 056 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés