TANÚSÍTVÁNY

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Megbízhatówebáruház.hu
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755

 

-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás

Opti Life


A kutya egészségének alapja az egészséges életmód. A táplálkozás tehát fontos szerepet játszik az imádott kutya általános egészségi állapotában. A legjobb döntés az, ha olyan minőségi eledelt választ a kutyája számára, amely megfelel az ő igényeinek.

A Versele-Laga a saját kutatóintézetében végzett, a táplálékfelvételre, az ízre és az emészthetőségre vonatkozó kutatásainak köszönhetően nem egyszerűen a legjobb, hanem az Ön kutyájának legmegfelelőbb táplálékot fejlesztette ki.

Az Opti Life egy olyan prémium minőségű kategóriás kutyaeledel, amelyet táplálkozási szakértők fejlesztettek ki, és csak a legkiválóbb összetevőket tartalmazza. Az Opti Life eledelek alapja a rizs, amely egy kiváló minőségű és könnyen emészthető alapanyag.
Kukoricát  vagy búzát ezek az eledelek nem tartalmaznak. Ezenfelül minden felhasznált fehérjeforrás és zsír olyan állatokból ered, amelyek emberi fogyasztásra alkalmasak.

Az összetevők minősége mellett természetesen a gyártási folyamat is fontos szerepet játszik abban, hogy biztosítsa az eledel kiváló minőségét. Az eledelek gyártása során ugyanazokat a legszigorúbb higiéniás előírásokat követik, amelyeket az emberi fogyasztásra szánt ételek gyártásánál. Gyártási egységünk egy független testület által kiállított IFS-minősítéssel (Nemzetközi Élelmiszerszabvány) rendelkezik. Ennek a szabványnak az alapja a Veszélyelemzés és Kritikus Ellenőrző Pontok (HACCP) rendszere.


Sorrend: