Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás

Versele-Laga

Fő kategória >MADARAK >Versele-Laga

  Versele-Laga Prestige Sticks Canary Eggs & Oystershells 2x30gtojás és osztrigahéj  rudak kanári madaraknak
Táplálékkiegészítő eledel hullámos papagájoknak, multipack négy finom ízváltozattal, kemencében sütött, variálható felfüggesztő klipszekkel, tetszés szerint felhelyezhető, frissentartó csomagban.

Legyen gyümölcsösen friss, édes vagy más finom íz: a Versele madár-rudacskái stílusos ünnepi lakomát, nagyszerű elfoglaltságot kínálnak hullámos papagájának. Az "erdei gyümölcsök" változat bodza, áfonya és csipkebogyó keveréke. Az "egzotikus gyümölcsök" az ananász édességét kombin... 
462 Ft
  Versele-Laga Prestige Sticks Canary Exotic Fruit 2x30g rudak kanáriknak
Táplálékkiegészítő eledel kanárinak multipack négy finom ízváltozattal, kemencében sütött, variálható felfüggesztő klipszekkel, tetszés szerint felhelyezhető, frissentartó csomagban. 
462 Ft
  Versele-Laga Prestige Sticks Canary Forest Fruit 2x30g erdei gyümölcsös rudak kanári madaraknak
Legyen gyümölcsösen friss, édes vagy más finom íz: a Versele madár-rudacskái stílusos ünnepi lakomát, nagyszerű elfoglaltságot kínálnak hullámos papagájának. Az "erdei gyümölcsök" változat bodza, áfonya és csipkebogyó keveréke. Az "egzotikus gyümölcsök" az ananász édességét kombinálják ízletes banánnal és friss mangóval. A "méz" verzió mézzel összeállított finom magvakat tartalmaz, míg a "tojás & osztrigahéj" variáció sok ásványt szállít madarának. A variálható felfüggesztő klipsz, a "Magifix... 
462 Ft
  Versele-Laga Prestige Sticks Canary Honey 2x30g mézes rudak kanári madaraknak
Táplálékkiegészítő eledel kanárimadaraknak, multipack négy finom ízváltozattal, kemencében sütött, variálható felfüggesztő klipszekkel, tetszés szerint felhelyezhető, frissentartó csomagban.

Lepje meg és kényeztesse tollas barátait extra adag változatossággal: a Laga Prestige Sticks kanári-ínyenceknek készülő változatát kínáljuk. Mind a négy finom, kemencében sült fajtája kiváló minőségű összetevőivel kényezteti madarát, pompás változatosságot nyújtva a mindennapi étlapon... 
462 Ft
Versele-Laga Tropical Finches -Trópusi pinty keverék 1kg

A Prestige Pintyfélék Triumph Premium olyan extra összetevőkkel gazdagított magkeverék, amelyek a versenypintyek egészségének megőrzéséhez szükségesek. Ebben a keverékben gondosan válogatott magvak vannak, továbbá vitaminokat (Vitamins), aminosavakat (Amino acids) és ásványi anyagokat (Minerals) tartalmaznak extrudált VAM-pelletek formájában. Ezenkívül az ízletes VAM-pelletek Florastimul tartalmaznak, ami biztosítja az optimális bélműködést és a nagyszerű kondíciót. A tisztított osztrigahéj biztosítja a zúzák megfelelő működését és a helyes kalcium/foszfor egyensúlyt.A Pintyfélék Triumph Premium olyan további összetevőkkel gazdagított keverék, mint pl.
a K, B1, B2, B6, B12, C, PP vitaminok, a folsav, a biotin és a kolin.
Ásványianyag-tartalom: nátrium, magnézium és kálium.
Nyomelemek: vas, réz, mangán, cink, jód és szelén.
Összetétel
Fénymag 57 %
Repce 12 %
Vörös köles 5 %
Szenegáli köles 5 %
Lenmag 4 %
Vadmagok 3 %
Sárga köles 2 %
Négermag 1 %
Muharmag 1 %
VAM pelletek 8 %
Osztrigahéj 2 %  

1 070 Ft
Versele- Laga Orlux Beo Patee
Komplett eledel gyümölcs- evő madarak részére. Magas tápértékű 100%- os tisztaságú, természetes mézet tartalmaz.
Alapja a gyümölcs- keverék.
Orlux Beo Patee egy komplett eledel gyümölcs- evő madarak részére.
Magas tápértékű 100%- os tisztaságú, természetes mézet tartalmaz.
Alapja a gyümölcs- keverék, amely tartalmaz:kajszibarackot, ananászt és mazsolát. Alacsony vas tartalmú:100ppm. 
1 686 Ft
Versele-laga  African Parrot Loro Parque Mix
Az African Parrot Loro Parque Mix olyan extra összetevőkkel gazdagított magkeverék, amelyet kifejezetten afrikai papagájok, mint pl. a jákópapagájok, a kongópapagájok és a szenegáli papagájok számára fejlesztettek ki. Az összes Prestige Premium Loro Parque keveréket változatos magvakból állítjuk össze, és bizonyos mennyiségű ínyencséget is tartalmaznak a papagájok számára mint pl. puffasztott magvak, tökmag, csipkebogyó, szárított paprika és fenyőmag. Ez a prémium alapeleség 8 % Maxi VAM-pell... 
1 452 Ft
Versele-laga  Ara Loro Parque Mix
Az Ara Loro Parque Mix olyan extra összetevőkkel gazdagított magkeverék, amelyet kifejezetten nagy arapapagájok számára fejlesztettek ki, ugyanakkor a Maluku és a fekete kakaduk is etethetők vele.
Az összes Prestige Premium Loro Parque keveréket változatos magvakból állítjuk össze, és bizonyos mennyiségű ínyencséget is tartalmaznak a papagájok számára mint pl. puffasztott magvak, tökmag, csipkebogyó, szárított paprika és fenyőmag.
Ez a magas zsírtartalmú prémium ... 
3 390 Ft
Versele-laga Amazon Parrot Loro Parque Mix
Az Amazon Parrot Loro Parque Mix olyan extra összetevőkkel gazdagított magkeverék, amelyet kifejezetten a dél-amerikai papagájok, mint pl. az amazonpapagájok, a pionus papagájok, Pionites papagájok, a kisebb arapapagájok és az aratingák számára fejlesztettek ki. Az összes Prestige Premium Loro Parque keveréket változatos magvakból állítjuk össze, és bizonyos mennyiségű ínyencséget is tartalmaznak a papagájok számára mint pl. puffasztott magvak, tökmag, csipkebogyó, szárított paprika és fenyőmag. Ez az alacsony zsírtartalmú prémium alapeleség 8 % Maxi VAM-pelletet tartalmaz, ami extra vitamin-, aminosav- és ásványi anyag adagot (Vitamins, Amino acids and Minerals) biztosít. A fajoknak megfelelően összeállított keveréket a Loro Parque tudományos csapatával folytatott konzultáció alapján fejlesztettük ki, a parkban a dél-afrikai papagájok alapelesége. Miután a tenerifei Loro Parque-ban a keverék bevált, most már minden papagájtulajdonos bárhol megvásárolhatja.

A Versele-Laga támogatja a Loro Parque Fundación alapítványnak a veszélyeztetett madárfajok és környezetük megőrzéséért hozott erőfeszítéseit. A termék megvásárlásával támogatja a Loro Parque Fundación természetóvó tevékenységét.

Összetétel
Tört zab
Búza
 Kukorica
Pohánka
 Maxi VAM pelletek
Hántolatlan rizs
Csíkos napraforgómag
Vörös cirok
Fehér cirok
Fénymag
Kendermag
Tökmag
Fehér köles
 Szeklice
Fehér napraforgómag
Hántolt földimogyoró
Fenyő dió
Osztrigahéj
Sárga köles
Puffasztott búza
Patogatott kukorica
Vadrózsa
 Piros paprika (Chili)

 
1 499 Ft
Versele-Laga Australian Parrot Loro Parque Mix
Az Australian Parrot Loro Parque Mix olyan extra összetevőkkel gazdagított magkeverék, amelyet kifejezetten a kakaduk számára fejlesztettek ki. Az összes Prestige Premium Loro Parque keveréket változatos magvakból állítjuk össze, és bizonyos mennyiségű ínyencséget is tartalmaznak a papagájok számára mint pl. puffasztott magvak, tökmag, csipkebogyó, szárított paprika és fenyőmag. Ez az alacsony zsírtartalmú prémium alapeleség 8 % Maxi VAM-pelletet tartalmaz, ami extra vitamin-, aminosav- és ás... 
1 478 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés