Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás

Versele-Laga

Fő kategória >MADARAK >Versele-Laga

Versele-Laga Goldfinch Original Blattner
Tengelicek magkeveréke.
Versele-Laga Prestige Goldfinches Original Blattner - Speciális magkeverék, mely ideális valamennyi tengelice és csízféle, valamint dél-szibériai fajok számára is.
A Versele-Laga Prestige Goldfinches Original Blattnermagkeverék és speciális szemcsék keveréke minden olyan összetevővel, ami jó kondícióban tartja a az európai vadpintyféléket(tengelicek, csízfélék). Gondosan válogatott magokból készült.

Összetevők:
Fűmag, Fenyőmag, Máriafűmag, ... 
8 330 Ft
-19%
Versele-Laga NutriBird A19
Márciusi lejárat.

NutriBird A 19 teljes értékű madártáp a nagy energiaigényű arapapagájok, eclectusok, fodros papagájok, jákópapagájok és egyéb fiókák kézzel nevelése céljára.
Optimális növekedést biztosító, tudományosan összeállított eleség. 
3 708 Ft
Akció: 2 990 Ft
Kezdete: 2019.02.12
A készlet erejéig!
Versele-Laga NutriBird A19 High Energy
A NutriBird A 19 High Energy egy teljes értékű, nagy energiatartalmú madártáp a nagy energiaigényű fiókák, pl. ara-, jákópapagáj-fiókák és egyéb 7 naposnál fiatalabb fiókák kézzel nevelésére.
A kiegyensúlyozott, stabil begy- és bélflóra érdekében laktobacilusokat és prebiotikumokat (FOS+MOS) tartalmaz.
Az optimális emésztés érdekében enzimeket és szerves savakat is tartalmaznak.
A betegségekkel szembeni optimális ellenálló képesség érdekében esszenciális zsí... 
3 599 Ft
Versele-Laga NutriBird A21
A NutriBird A 21 teljes értékű madártáp, mely mindenféle fióka kézzel nevelésére megfelelő. Optimális növekedést biztosító, tudományosan összeállított eleség.
Használati utasítás
A NutriBird A 21 tápot meleg víz hozzáadásával kell elkészíteni. A víz és a táp aránya a fióka korától függően változik, mindig a megfelelő arányban kell keverni meleg vízzel a tápot. Az etetőtáp elkészítéséhez használja az alábbi táblázatot. Az első alkalommal érdemes pontosan kimérni az előír... 
3 894 Ft
Versele-Laga Nutribird B14
A NutriBird B14 pellet egy kiegyensúlyozott, teljes értékű, formában tartó eleség törpepapagájok és a kisebb hosszú farkú törpepapagájok számára. Alkalmas az afrikai törpepapagájok, a papagájok és a verébpapagájok számára is. Tudományosan jóváhagyott összetételű, válogatott magvakat, friss gyümölcsöket és 50%-ban kölest tartalmazó pelletek. 100%-ban hasznosul, nincsenek veszteségek. Florastimul tartalma támogatja a bélflórát és védi a rendellenességek kialakulásától. Ha a madár nincs hozzászo... 
1 487 Ft
-5%
Versele-Laga Nutribird C15
A NutriBird C 15 egy kiegyensúlyozott, teljes értékű, formában tartó eleség kanárik, trópusi és európai pintyek számára. Tudományosan jóváhagyott összetételű, válogatott magvakat, friss gyümölcsöket és 50%-ban kanárimagot tartalmazó pelletek. Teljesen hasznosul, nincsenek veszteségek. Florastimul tartalma támogatja a bélflórát és védi a rendellenességek kialakulásától. Ha a madár nincs hozzászokva a pellethez, fokozatosan kell átállni az új fajta eleségre.... 
1 750 Ft
Akció: 1 666 Ft
Kezdete: 2019.02.03
A készlet erejéig!
Versele-Laga Nutribird F16
Prémium granulált eledel gyümölcskedvelő és rovarevő madaraknak.
Kiegyensúlyozott, teljes értékű eledel - napi etetéshez és a költési időszakban seregélyek, szarvasvarjúfélék és más termésevő madarak számára. A granulátumok tudományosan bizonyított összetétel alapján készültek, gabonapelyhet és friss gyümölcsöt tartalmaznak. Továbbá Florastinul-t is, amely támogatja a bélflórát, és megelőzi a bélrendszeri problémákat.

Összetétel: gyümölcs, zöld... 
1 947 Ft
Versele-Laga NutriBird G14 Original
A NutriBird G 14 Original egy kiegyensúlyozott, teljes értékű, formában tartó eleség a nagyobb, hosszú farkú törpepapagájok számára.
Tudományosan jóváhagyott összetételű, válogatott magvakat, friss gyümölcsöket és 50%-ban földi mogyorót tartalmazó pelletek.
Teljesen hasznosul, nincsenek veszteségek. Florastimul tartalma támogatja a bélflórát és védi a rendellenességek kialakulásától. Ha a madár nincs hozzászokva a pellethez, fokozatosan kell átállni az új fajta eles... 
2 525 Ft
Versele-Laga NutriBird G14 Tropical
A NutriBird G 14 Tropical egy kiegyensúlyozott, teljes értékű, formában tartó eleség a nagyobb, hosszú farkú törpepapagájok számára.
Tudományosan jóváhagyott összetételű, válogatott magvakat, friss gyümölcsöket és 50%-ban földi mogyorót tartalmazó pelletek. Teljesen hasznosul, nincsenek veszteségek. Florastimul tartalma támogatja a bélflórát és védi a rendellenességek kialakulásától.
Ha a madár nincs hozzászokva a pellethez, fokozatosan kell átállni az új... 
2 676 Ft
Versele-Laga NutriBird P15 Original
A NutriBird P 15 Original egy kiegyensúlyozott, teljes értékű, formában tartó eleség papagájok számára.
Tudományosan jóváhagyott összetételű, válogatott magvakat, friss gyümölcsöket és 50%-ban földi mogyorót tartalmazó pelletek. Teljesen hasznosul, nincsenek veszteségek. Florastimul tartalma támogatja a bélflórát és védi a rendellenességek kialakulásától.
Ha a madár nincs hozzászokva a pellethez, fokozatosan kell átállni az új fajta eleségre.  
2 470 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés