Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás

ForanForan Kao-Sorb 240 ml
Attapulgite & Pectin hasmenéses csikók és borjak részére.Elektrolitokat, aktivált attapulgitot (aluminium magnezium szilikát), pektintartalmazó rózsaszínű szuszpenzió. Rendkívül hatékony táplálék kiegészítő csikók és borjak emésztőszervi rendellenességei esetén (diarhea). Segíti a víz és elektrolit háztartás egyensúlyának stabilizációját is. 
4 158 Ft
Foran Kentucky Hoof Oil 1 liter
Lovak patájának ápolására szolgáló pataolaj. Elősegíti az egészséges patanövekedést és a pata optimális nedvességtartalmának megőrzését. Rugalmasságot, biztosit a patának és megvédi a berepedezéstől.Összetétel: Tőkehalmáj olaj, fenyőkátrány, gyapjúzsír, kén, kloroxilenol. speciális viszkózus vivőanyagban keverve.

Használati utasítás:
Az előzetesen megtisztított nedvességtartalmának megőrzését. Rugalmasságot, biztosit a pata fali részére ecsettel kell.... 
7 722 Ft
Foran Neutrolac TM 1 liter
Energiában gazdag kellemes ízű szirup. A lovak sajátos szükségleteinek megfelelően – amennyiben előfordul a ”Tying-up” szindróma, szükséges, hogy táplálékuk tartalmazzon só pótló anyagot és E-vitamin készítményt. A Neutrolackészítmény nem tartalmaz tiltott elemeket, vagy doppingnak minősülő alkotórészeket. Kimerült lovak részére javasolt takarmány-kiegészítő, ami segít megőrizni a szervezet védekező képességét. Fárasztó mozgás után ajánlott a használata és segít megőrizni a test védelmi mecha... 
9 985 Ft
Foran Nutri Calm  szirup 1liter
FORAN Nutri-Calm, Nyugtatás és kontrol természetes úton. B- vitaminokat, L- triptofánt és magnéziumot tartalmazó folyadék. Az Equi-Calm természetes anyagokból összeállított készítmény, ezért kiválóan alkalmas verseny és kedvtelésből tartott lovak nyugtatására. Az Equi-Calm nem állatgyógyászati nyugtató, gyógyszereket sem tartalmaz.  
13 450 Ft
Foran Nutri Calm gél  60ml
FORAN Nutri-Calm, Nyugtatás és kontrol természetes úton. B- vitaminokat, L- triptofánt és magnéziumot tartalmazó folyadék. Az Equi-Calm természetes anyagokból összeállított készítmény, ezért kiválóan alkalmas verseny és kedvtelésből tartott lovak nyugtatására. Az Equi-Calm nem állatgyógyászati nyugtató, gyógyszereket sem tartalmaz.  
3 207 Ft
Foran Nutri-Gard 3 kg
Gyomorfekélyre hajlamos és stressz érzékeny lovak részére. Szabadon folyó, durva por, mely megnedvesítve gélszerűvé válik.
Leggyakoribb tünetek:
Nem kielégítő étvágy, rossz teljesítmény és általános állapot oka gyakran stressz eredetű gyomorfekély. Gyakran egyéb látható tünetek is észlelhetőek, mint a perzisztálló laza bélsár (esetenként hasmenés), a fogak csikorgatása, rendszertelen táplálkozás, visszatérő kólika, bizonytalan rendellenességek, melyeket nem követnek a hematológiai ... 
52 800 Ft
Foran Osteo-Glycan 1 kg
Erős lábak - Jó csontok - Egészséges izületek.
A csont és porc tápanyagainak kiegészítésére ajánlott a lovak izom és csontrendszerének egészséges fejlődése érdekében. Etetésével biztosítható a jó és egészséges izületek, csontok és erős lábak kialakulása.
Az Osteo-Glycan különösen ajánlott vemhes kancáknak, csikóknak egy és két éveseknek, idősebb lovaknak és az edzésbe újonnan beállított lovaknak.

Ideális:
• Vemhes és szoptató kancák,
• választ... 
20 345 Ft
Foran Pro Am Boost 60ml
Teljes és azonnali hatású, jobb izomkondíció, nagyobb munkaintenzitás.Gyors hatású előemésztett növényi fehérjéket és más tápanyagokat tartalmazó értékes takarmány kiegészítő verseny és sport lovak részére.A Pro-Am Boost egy 100 %-ban elő-emésztett készítmény, mely az esszenciális aminosavakat, a Branch chain aminosavakat (BCAA) és más aminosavakat a leghatékonyabb di- és tripeptid formában tartalmazza.Pro Am racing pasztaMás aminosav forrásokkal összehasonlítva sokkal gyorsabban és hatékonya... 
4 458 Ft
Foran Pro-Am Racing 1 liter
Késlelteti a fáradtságot, jobb izomkondíció, nagyobb munkaintenzitás, jobb eredmények.
A Pro-Am Racing egy 100 %-ban előemésztett készítmény, mely az esszenciális aminosavakat, a Branch chain aminosavakat (BCAA) és más aminosavakat a leghatékonyabb di- és tripeptid formában tartalmazza.
A BCAA tipusú aminosavak munkavégzés során rendkívül fontos energia forrásként szerepelnek és különösen fontosak akkor, ha a szervezet szénhidrát tartalékai kimerülnek.
A glutam... 
14 300 Ft
-17%
Foran V.S.L. liquid 1liter
Szelén és E-vitamin tartalmánál fogva

- csökkenti ill. megelőzi a terhelés következtében fellépő izomfáradást,

- csökkenti az izomsérülések, intapadási rendellenességek kialakulásának lehetőségét,

- csökkenti az izom és izületi gyulladások előfordulását,

- szerepet játszik a szaporodásbiológiai problémák megelőzésében,a kancák ivari ciklusának kialakításában,

- a csődörök magas szintű termékenyitő képességének fenntartásában

Összetétel:

1000g ... 
10 692 Ft
Akció: 8 895 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!


Sorrend:

Webáruház készítés