Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás

Cavalor


12

Cavalor Action pellett 20kg
A Cavalor Top Action egy nagyon ízletes pelletált takarmány, melyet ki lehet egészíteni szemestakarmánnyal is (zab, árpa), de önmagában is teljes értékű táplálék a lovaknak. Kiváló minőségű fehérjéket és könnyen emészthető cellulózt tartalmaz - ez nagyon hamar megmutatkozik a ló fényesebb szőrén. A nagy méretű pellet rágásra ösztönzik az állatot, ami hasznos a fogak és az íny egészsége szempontjából, valamint serkentik az emésztés legelső lépését, a nyállal történő összekeveredést. A hozzáado... 
6 647 Ft
Cavalor Endurix lótáp  20kg
Nagy állóképességet igénylő sportlovak számára, melyek hosszan tartó erőkifejtést igénylő munkát végeznek (pl.military, fogathajtás, távlovaglás, stb.)  
9 711 Ft
Cavalor Fifty-Fifty lótáp 20kg
Minden olyan elemet tartalmaz, ami a Superforce, Endurix és Performix tápokban: könnyebb emésztés érdekében tört szemek,magas értékű és könnyen emészthető fehérjék, magas vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalom, esszenciális zsírsavak. 
9 599 Ft
Cavalor Juniorix lótáp 20kg
Fiatal, 1-3 éves lovak számára. Gondosan összeállított keverék, kb. 12 hónapos kortól etehető.Több ásványi anyagot tartalmaz, biztosítja a végtagok, ízületek, emésztőszervek és egyéb szervrendszerek megfelelő fejlődését, ugyanakkor a gyors növekedést megakadályozza, ezzel az egyenletes fejlődést segíti elő.(A Juniorix mellé naponta legalább 5kg szálas takarmányt kell adni.)

8 295 Ft
Cavalor Mash & Mix lótáp 15kg
A kitűnően emészthető takarmány, speciális alapanyagokból összeállítva. Hatása:serkenti az emésztést, tisztítja a légutakat.Elsősorban búzát, korpát, lenmagot, ízletes zöldségféléket, gyógynövényeket tartalmaz.
Etetésével megfelelő mennyiségű nedvesség és elektrolit jut a ló szervezetébe, ezáltal jobban regenerálódik.A Mash & Mix meleg vízzel keverve kitűnő energiaforrás fagyos reggeleken és a téli időszakban. 
8 133 Ft
Cavalor Perfomix lótáp 20kg
Univerzális keverék aktív lovak számára. A napi széna, illetve szalmaadag mellé adandó. Tartalmazza a könnyű, illetve átlagos munkaára fogott lovak valamennyi tápanyagszükségletét. 
7 688 Ft
Cavalor Pianissimo lótáp 20kg
Speciálisan stresszre hajlamos, valamint nehezen kezelhető lovak számára fejlesztették ki. 
8 335 Ft
Cavalor Probreed lótáp 20kg
Vemhesség és szoptatás ideje alatt, a fejlődés korai szakaszában etethető. 
8 354 Ft
-12%
Cavalor Shine & Show lótáp 20kg
Cavalor® Shine & Show nagy százalékban tartalmaz természetes olajokat , hogy biztosítsa a fényes és egészséges szőrzetet , mialatt a ló egy biztonságos energiaforráshoz jut.  
9 670 Ft
Akció: 8 487 Ft
Kezdete: 2018.07.16
A készlet erejéig!
Cavalor Sport Action Mix lótáp 20kg
Aktiv versenylovak melyek Könnyű munkát végeznek 4-8 órát hetente.Táplálkozási igényeknek megfelelően összeállított takarmány amely Florastimul (bélflóra stabilizátor)tartalmának köszönhetően ,biztosítja az optimális bélmüködést.
A Cavalor Action Mix kiegészítő takarmány mellette a napi széna mennyiség 1kg vagy a korlátozott legeltetés kb. 5kg fű ajánlott. 
6 153 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés