TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Happy Cat


Happy Cat Fit & Well Adult Large Breed 300g

Happy Cat Fit & Well Adult Large Breed – Halmentes, komplett szárazeledel Nyúl és Bárány ízesítéssel, normál energiaszükségletű kifejezetten nagytestű (pl. Main Coon) felnőtt macskák számára.

Sok macska szigorúan elutasítja a hal tartalmú vagy alapú eledeleket. Az HappyCat Adult XL Nyúl és Bárány táp hal öszetevők nélkül, nyúlból és bárányból nyert, könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz, amelyek nem terhelik meg az emésztést és amyelyeket optimálisan egészít ki a természetes anyagokból összeállított, egyedülálló Happy Cat hatóanyag-komplexum. A HappyCat Adult XL Nyúl és Bárány tápot úgy alakították ki, hogy a nagytestű macskák igényeit maximálisan kielégíti. Nagy mennyiségű természetes taurint és csekély mennyiségű foszfort és magnéziumot tartalmaz, ami optimális szinten tartja a vizelet pH értékét(6.0-6.5).

 
730 Ft
Happy Cat Fit & Well Adult Light 300g

Happy Cat Fit & Well Adult Light – Komplett szárazeledel baromfihúsos ízesítéssel, túlsúlyos macskák számára

A túlsúlyos macskáknak és a kasztráltaknak jóval kisebb energiabevitelre van szükségük. A Supreme Light táp csak 8,5% zsírt tartalmaz, de 35%-ban értékes proteint tartalmaz, és baromfiból nyert, könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz, amelyek nem terhelik meg az emésztést és amyelyeket optimálisan egészít ki a természetes anyagokból összeállított, egyedülálló Happy Cat hatóanyag-komplexum. Ideális a hosszúszőrű macskák számára is. Nagy mennyiségű természetes taurint és csekély mennyiségű foszfort és magnéziumot tartalmaz, ami optimális szinten tartja a vizelet pH értékét(6.0-6.5).

 
730 Ft
Happycat  Fit & Well Adult Grain  Free (GABONAMENTES) 300g
Táplálék-allergiában ill. intoleranciában szenvedő macskák részére. 
914 Ft
Happy Cat Fit & Well Adult Bárány macskának

Happy Cat Fit & Well Adult Bárány - Halmentes, komplett szárazeledel Bárány ízesítéssel, normál energiaszükségletű felnőtt macskák számára.

Sok macska szigorúan elutasítja a hal tartalmú vagy alapú eledeleket. A HappyCat Adult Bárány táp hal öszetevők nélkül, bárányból nyert, könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz, amelyek nem terhelik meg az emésztést és amyelyeket optimálisan egészít ki a természetes anyagokból összeállított, egyedülálló Happy Cat hatóanyag-komplexum. Ideális a hosszúszőrű macskák számára is. Nagy mennyiségű természetes taurint és csekély mennyiségű foszfort és magnéziumot tartalmaz, ami optimális szinten tartja a vizelet pH értékét(6.0-6.5).

 
730 Ft
Happy Cat Fit & Well Adult Lazac macskának

Az egészséges és energikus macskaélet előfeltétele az aktív anyagcsere. A Happy Cat Adult Lazac könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz értékes lazacból és baromfiból, amelyek nem terhelik az anyagcserét és az emésztést (az állati fehérje aránya a teljes fehérjéből minimum 85%). Az egyedülálló, aktivizáló és természetes hozzávalókból álló Happy Cat LifePlus Concept ® optimális támogatásával, ez az exkluzív ínyencfalat ideális minden felnőtt macska számára.

Az atlanti lazac természetes módon tartalmazza a lényeges Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat - ez kiváló előfeltételeket jelent a fénylő szőrzethez és a stabil immunrendszerhez. A Happy Cat Adult Lazac a hosszú szőrű fajok és az érzékeny macskák speciális igényeit is teljes mértékben kielégíti. Nagy arányban tartalmaz természetes taurint (1600 mg/kg), kiegyensúlyozott kalcium-, magnézium-, foszfor- és nátriumtartalommal rendelkezik,
és optimális vizelet pH-értéket eredményez, a húgykőképződés megakadályozása érdekében.

 
730 Ft
Happy Cat Fit & Well Adult Marha macskának

Sok macska teljesen elutasítja a halat tartalmazó ételeket. A Happy Cat Adult Marha hal nélkül ké-szül, és értékes szarvas (vas II szulfát)marhából és baromfiból származó, könnyen emészthető fehérjéket tartal-maz, amelyek nem terhelik az anyagcserét és az emésztést (az állati fehérje aránya a teljes fehér-jéből minimum 81,5%). Az egyedülálló, aktivizáló és természetes hozzávalókból álló Happy Cat LifePlus Concept® optimális támogatásával, ez az exkluzív ínyencfalat ideális, minden felnőtt macska számára. A szokásosnál nagyobb krokett macskájának különleges rágási élvezetet kínál, és egyúttal a fogakat is ápolja.

Az Adult Marha a hosszú szőrű fajták és az érzékeny macskák speciális igényeit is teljes mérték-ben kielégíti.

Nagy arányban tartalmaz természetes taurint (1600 mg/kg), kiegyensúlyozott kalcium-, magnézi-um-, foszfor- és nátriumtartalommal rendelkezik, és optimális vizelet pH-értéket eredményez, a húgykőképződés megakadályozása érdekében.

Jól kombinálható más tápokkal is: Adult Bárány, Adult Lazac, Adult Large Breed, valamint a „La Cuisine” sorozat exkluzív variációi.

 
730 Ft
Happy Cat Fit & Well Junior

A kölyökmacskák kiegyensúlyozott, értékes és ízletes táplálékot igényelnek a harmonikus növeke-déshez, valamint a hosszú, energikus élet alapjaként.

A Happy Cat Junior értékes baromfiból és lazacból készül, egy sokoldalú, a természetből eredő receptúrából (az állati fehérje aránya a teljes fehérjéből minimum 85%). Az egyedülálló, aktivizáló és természetes hozzávalókból álló Happy Cat LifePlus Concept® optimális támogatásával, ez az exkluzív ínyencfalat ideális, minden kölyök-macska számára, amely a hosszú szőrű fajták és az érzékeny fiatal macskák speciális igényeit is teljes mértékben kielégíti.

A Happy Cat Junior nagy arányban tartalmaz természetes taurint (1650 mg/kg), kiegyensúlyozott kalcium-, magnézium-, foszfor- és nátriumtartalommal rendelkezik, és optimális vizelet pH-értéket eredményez, a húgykőképződés megakadályozása érdekében.

 
730 Ft
Happy Cat Fit & Well Senior Bárány & Lazac

Best Age 10+: Idős macskák számára - könnyen emészthető összetevők

Vitalitás a macskának a legjobb éveikben!

Az életkor előrehaladtával a macskája anyagcseréje lassan megváltozik. Az idős macskák táplálé-ka kevesebb fehérjét, nátriumot és foszfort igényel, a vese, máj és szív kímélése érdekében. Az energiatartalmat ugyanakkor csak csekély mennyiségben szabad csökkenteni. A Happy Cat Best Age 10+ könnyen emészthető, az anyagcserét nem terhelő fehérjéket tartalmaz. Az egyedülálló, aktivizáló és természetes hozzávalókból álló Happy Cat LifePlus Concept ® optimális támogatásá-val, ez az exkluzív ínyencfalat ideális, minden idősödő macska számára.

A Best Age 10+ a hosszú szőrű fajták és az érzékeny macskák speciális igényeit is teljes mérték-ben kielégíti. Nagy arányban tartalmaz természetes taurint (1 400 mg/kg), és optimális vizelet pH-értéket eredményez, a húgykőképződés megakadályozása érdekében.

 
730 Ft
Happy Cat Minkas mit Mix macskának
Teljes értékű eledel felnőtt macskák részére, szárnyashússal, halhús nélkül 
4 350 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés