Új jelszó kérése
TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Equimins


  Equimins Tip Top Equi-Red – vas és ásványi anyagok, vitaminok oldata
Vitaminok, vas és ásványi anyagok szőlőcukorral és mézzel homogenizált oldata lovak számára. A Tip-top Equi Red kiváló összetételű, jóízű kiegészítő, nagy mennyiségben tartalmaz emészthető vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is, gyorsan felszívódik a véráramba. 
7 950 Ft
  Equimins Tip Top vitamin – Tip Top koncentrált vitamin pellett
Nagyon jó ízű teljes értékű táplálékkiegészítő lovak és pónik számára, kiváló gyártási specifikáció alapján. Alapos kutatások előzték meg kifejlesztését, hogy használatával elősegítsük a lovak kiváló egészségi állapotát és kondícióját. 
4 400 Ft
  Equimins Tip Top vitamin – Tip Top koncentrált vitamin por
Nagyon jó ízű teljes értékű táplálékkiegészítő lovak és pónik számára, kiváló gyártási specifikáció alapján. Alapos kutatások előzték meg kifejlesztését, hogy használatával elősegítsük a lovak kiváló egészségi állapotát és kondícióját. 
4 444 Ft
  Equimins Tranquility Herbs – Nyugtató hatású gyógynövény keverék zsákos
Nyolc különféle nyugtató tulajdonságáról ismert szárított gyógynövény keverék. Etetését naponta egyszer az abrakba keverve javasoljuk. 
13 850 Ft
  Equimins Veteran Supplement – Veterán kiegészítő vödrös
Kimondottan az öreg lovak és pónik részére kialakított készítmény, különös hangsúlyt fektetve a megfelelő rost emésztésre. Jelentős mennyiségű probiotikumot, Saccharomyces cerivisae élesztőt és prebiotikumokat tartalmaz. 
14 300 Ft
  Equimins Vitamin E & Selenium Supplement – E-vitamin, szelén és lizin kiegészítő por
Sportlovak és bemutató lovak számára készült kiegészítő. Segít, a kemény feladat során a megnövekedett oxigénfelvételét biztosítani. Antioxidáns tulajdonságai miatt segít a szabadgyököktől történő megszabadulásban. 
11 800 Ft
Equimins Vitamin E Oil – E-vitamin olaj
Az E vitamin fontos szerepet játszik az izmok fejlődésében, a megfelelő izomerő fenntartásában. A kutatások szerint hasznos fiatal (gyors növekedésű) csikók számára, tenyészkancák és tenyészmének, valamint a csúcsformában lévő versenyző és sportlovak esetében. Az izomzat növekedéséhez és megfelelő kondicionálásához és kemény munka utáni regenerálásához javasolt kiegészítő. Az Equimins E vitamin olaj gyorsan és teljes mértékben felszívódik. 
16 400 Ft
  Equimins Young Stock Supplement – Kiegészítő por csikók számára
Ez a csikók számára készült kiegészítő nagyszerű kombinációja a fontos vitaminoknak, ásványi anyagoknak és nyomelemeknek. Jelentős mennyiségben tartalmaz fontos probiotikumokat és az azokat tápláló prebiotikumokat. 
15 150 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés