Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás

Equimins


  Equimins Booster 3” energia paszta csomag: Energy B, L-Carnitin és Elektrolit paszta 3x30ml
Booster 3: 3 darab energia paszta egyetlen csomagban: Energy B – „B-vitamin bomba” paszta, L-Carnitin-, és elektrolit paszta. Lehetővé teszi koncentrált energia bevitelét jóízű paszta formájában. 
12 100 Ft
  Equimins Cleanser – Máj- és vesetisztító gyógynövényi oldat 1 liter
Máj és vesetisztító keverék, amely fő funkciója a méregtelenítés. Az immunrendszer alapvető funkciója, hogy felismerje és eltávolítsa, illetve közömbösítse azokat a szervezetbe jutott idegen anyagokat, melyeket károsnak ítél valamilyen szempontból. 
15 800 Ft
Equimins Colease – Kólika megelőzés 1 liter
Folyékony, felfúvódás elleni készítmény, amely elősegíti, hogy a táplálék akadálytalanul végighaladjon a bélrendszeren. Olyan savlekötő és felfúvódás elleni készítmény, amely segít a lovaknál a kólika megelőzésében. 
11 300 Ft
  Equimins Devils Claw Root Herb – Ördögcsáklya szárított gyógynövény 1kg zsákos
Az ördögcsáklya gyógynövény a 18. századi Európai gyarmatosítók általi felfedezése óta ismert és kedvelt gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény.
Nagyon jó hatása van az ínszalag, ízületek és a környező szövetek gyulladásos megbetegedéseire. 
17 990 Ft
  Equimins Diamond Omega – Őrölt porlasztott vitaminos lenmag 2 kg újratöltő zsákban
Ez a kiegészítő olyan milliméter ezredrészére porlasztott, őrölt lenmag, amely fontos B-vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemmel van kiegészítve. A lovak számára minden fontos vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. 
9 795 Ft
  Equimins Diamond Omega – Őrölt porlasztott vitaminos lenmag 20 kg  zsákban
Ez a kiegészítő olyan milliméter ezredrészére porlasztott, őrölt lenmag, amely fontos B-vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemmel van kiegészítve. A lovak számára minden fontos vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. 
51 740 Ft
Equimins Dicalcium Phosphate – Dikalcium foszfát 4kg
Ez a dikalcium foszfát dihidrát a legelterjedtebben etetett foszfát Európában. Ideális táplálék kiegészítő magas biológiai értéke miatt a Kalcium / Foszfor aránya 1,3:1. A kalcium foszfát szerepet játszik a csontok és a fogak, a vázrendszer, az izmok, az idegrendszer, a véralvadás és néhány enzim működésében. 
9 990 Ft
  Equimins DMG – Dimetil-glicin, B15 vitamin avagy pangámsav 1kg
100% tiszta DMG. Segít megnövelni az oxigén felvételt, ezért a ló gyorsabban erőre kap egy megerőltető gyakorlat után, hatalmas energialöketet ad glicin aminosav formájában és segít csökkenteni a tejsav felhalmozódását is. 
49 845 Ft
-9%
  Equimins Echinacea Herb Liquid – Kasvirág immunerősítő oldat 1 liter
Ez az egyik legerősebb ismert immunrendszer erősítő. A fertőzések gyorsabb lefolyásúak, és a betegségek utáni felépülés is gyorsabb. A kasvirág természetes antimikrobás és fertőzésgátló. 
14 400 Ft
Akció: 13 150 Ft
Kezdete: 2017.04.04
A készlet erejéig!
Equimins Electrolyte Paste – Elektrolit paszta 30ml
Szájon át adagolandó fecskendős kiszerelésű elektrolit paszta, egalizált készítmény a sók és szükséges kalcium és nyomelemek pótlására. 
2 200 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés