Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás

Stiefel


12

Stiefel Arthro-plus 1000g
Az Arthro-Plus pellet vitaminok, nyomemelek, gyógynövények és glükózaminoglikánban gazdag új-zélandi zöldhéjú kagyló kivonat speciális keveréke. Adagolásával ellensúlyozni lehet a mozgató-szervrendszert, az inakat és ízületeket negatívan befolyásoló takarmányozási eredetű hiánytüneteket.  
21 950 Ft
Stiefel Biotin-H pellet 1000 g
A Stiefel Biotin pellet hármas formulával (biotin, metionin és cink) segít az optimális pata és szőrminőség megtartásában.a takarmánnyal való fokozott bevitel (18 mg / állat / nap minimum) jótékony hatású a pata repedéseire, beszakadásaira és pozitívan befolyásolja a pata szarujának struktúráját. A Stiefel Biotin H a biotint megfelelõ mennyiségben és jól értékesíthetõ formában tartalmazza.
Takarmánnyal hosszabb idõn keresztül kell adagolni.  
13 850 Ft
Stiefel Biotin-H por 1000 g
A Stiefel Biotin pellet hármas formulával (biotin, metionin és cink) segít az optimális pata és szőrminőség megtartásában.a takarmánnyal való fokozott bevitel (18 mg / állat / nap minimum) jótékony hatású a pata repedéseire, beszakadásaira és pozitívan befolyásolja a pata szarujának struktúráját. A Stiefel Biotin H a biotint megfelelõ mennyiségben és jól értékesíthetõ formában tartalmazza.
Takarmánnyal hosszabb idõn keresztül kell adagolni.  
13 850 Ft
Stiefel AMV-Sport Vitamin Oldat 1L

Stiefel AMV SPORT Takarmány-kiegészítő oldat 1L

A ló alaptakarmánya csak annyi nyomelemet tartalmaz, mint amennyit az a talaj, amelyről a takarmányt nyerjük. Ezért az alaptakarmány kiegészítése szükséges.

A zabból, szénából álló hagyományos takarmány elegendő fehérjét és energiát tartalmaz, de a vitaminokkal, nyomelemekkel és ásványi anyagokkal való ellátás nem elégséges.

Enne következményei

Gyengülő kondíció, hullámzó teljesítmény, fogékonyság a betegségekre. Segítséget csak a napi takarmányanyagok folyamatos és szükségleteknek megfelelő kiegészítése jelenthet.

Így az A és D vitamin a kiegyenlített kalcium és foszfor arány, vitamin E, az izomzat gyors kifáradásának és a sportolás során szerzett izomsérüléseknek a megelőzésére ( „tying-up” szindróma, kereszt-gyengeség), mineráliák, kálium, magnézium és nátrium, amelyek az idegrendszer, az izom és csontváz-rendszer számos anyagcsere folyamatát irányítják.

A nyomelemek: vas, jód, kobalt, réz, mangán és a cink számos enzimatikus reakciót befolyásolnak. Aminosavak: lysin és methionin hiánya esetén matt és törékeny a szőrzet, száraz és érzékeny a bőr, nagyobb a fogékonyság a fertőző betegségek iránt.

 
4 586 Ft
Stiefel Broncho-Plus oldat 1liter
A Broncho-plus oldat tehermentesíti a légutakat a tartásból vagy a takarmányozásból eredő légzőszervi problémák esetén. A koncentrált gyógynövény-kivonatok (kakukkfű, édeskömény, ánizs, kankalin, gesztenye, kamilla) pozitív hatással vannak az egész légzőrendszerre.  
9 785 Ft
Stiefel Complet-Plus 2500g
Vitamin-, nyomelem- és gyógynövénykeverék a napi alaptakarmány kiegészítésére. A ló takarmányadagjainak a beltartalma az év során jelentős ingadozást mutat. A nem kiegyensúlyozott takarmányozás következménye romló általános állapot, durva szőrzet és ingadozó teljesítmény lehet. A Complet-Plus értékes összevetői révén kiegyenlíti a takarmányozásból eredő hiánytüneteket és természetes úton segít fitten tartani az állat szervezetét.  
10 950 Ft
Stiefel E-plus pellet 1000g
E-vitaminban és szelénben gazdag kiegészítő takarmány sport- és tenyészlovak részére. Az E-vitamin védi a sejtek falát a károsító peroxid gyököktől, javítja az izmok anyagcseréjét, stabilizálja az izomrostok működését, és kiegészíti a szelén hatását. Az E-vitamint és szelént optimális kombinációban tartalmazó E-Plus pellet fokozza a ló izmainak teljesítőképességét és javítja az állat kitartását. Lizintartalma révén segíti a gyors izomfelépítést sport- és növekedésben lévő lovaknál egyaránt. ... 
11 085 Ft
Stiefel Elektrolyt por 1000g
Vízoldékony kiegészítő takarmány. Erőteljes izzadás illetve emésztési zavarok, hasmenés során a lovak életfontosságú anyagokat, például nátriumot és káliumot vesztenek. Az Elektrolyt por ilyen esetekben hozzájárul a szervezet gyors regenerálódásához.  
8 450 Ft
Stiefel Elomin por 1000 g
A tenyészkanca izomfelépítésének, csikók és lovak növekedésének elõsegítése. Egyes aminosavakat a lovak bélcsatornájukban elõ tudnák állítani, de az úgynevezett esszenciális aminosavakat feltétlenül a takarmánnyal kell felvenniük. Elég, ha csak egy aminosav hiányzik ezekbõl az esszenciális aminosavakból, a test szöveteinek felépítése jelentõs zavart szenved. A megfelelõ vitamin, nyomelem és ásványi anyag ellátás mellett különösen a növekedésben lévõ lovaknak szükséges elegendõ esszenciális am... 
8 572 Ft
Stiefel Leinöl oldat 1liter
Természetes lenolaj a napi takarmányadag kiegészítésére.
Összetétel:100% hidegen préselt lenolaj,rendkívűl gazdag Omega-3 zsírsavakban illetve A,-E és D -vitaminokban.
A lein-öl javítja az emésztést,növeli a lovak jó közérzetét és gondoskodika fénylő szőrzetről. 
3 586 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés