TANÚSÍTVÁNY

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Megbízhatówebáruház.hu
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755

 

-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Puller Maxi Fitness Ügyességfejlesztő karika

ÚJ
 Puller Maxi Fitness Ügyességfejlesztő karika
1 karika

Méret: átmérő: 30 cm; vastagság: 6 cm

Elsősorban nagy- és óriástestű kutyák, illetve erős harapású kutyák esetében ajánlott kiegészítő képzésre (húzatás, lógatás).
Nem használható versenyen.

A PULLER - professzionális kinológusok által kifejlesztett innovatív kutya-fitnesz eszköz.
Két lila gyűrűből álló készlet, amely napi aktív edzést biztosít, és lehetőséget ad arra is, hogy a tulajdonos és kutyája között a játék során még erősebb kötelék alakuljon ki.
A PULLER hírnevet és elismerést szerzett az oktatók és a kutyatulajdonosok körében a két gyűrű egyedi koncepciója miatt. 
10 339 Ft
 • A Puller Fitness karikák egyedülálló kiegészítő, mely alkalmas játékra és kiképzésre is.
  A kutya minden izmát megmozgatja használat közben.
  Mindegy, hogy kutyája ugrálni, futni, úszni, vagy húzódzkodni szeret, biztos megkedveli ezt a játékos eszközt.
  Jelenleg 5 méretben érhetőek el a Puller, amelynek főbb jellemzői közzé tartozik, hogy puha, de mégis tartós, igen könnyű, vízben nem süllyed el, illetve teljesen szagtalan.
  Anyagának köszönhetően nem sérti meg a kutya ínyét, fogait.
  A méret kiválasztásnál részben a kutya testmérete részben pedig a fogás/harapás erőssége lehet a szempont.
  Az alábbiakban (lásd a részletes leírást) általános irányelveket adunk a választáshoz, de egy-egy egyed eltérhet ettől és elfordulhat, hogy egy másik mérettel könnyebben, kényelmesebben tud dolgozni (így a választáskor mindig vegyük figyelembe kutyánk egyedi jellemzőit).
  Az ár mindig 2 db karikát tartalmaz (szett ár) kivéve a Maxi méretet

  A Dog PULLER egy egyedülálló képzési eszköz és interaktív játék is egyben. Gyors és intenzív lemozgatást tesz lehetővé, melynek során alkalmas a teljes test átmozgatására játékon keresztül. Közös játékra tervezték (nem rágójáték)! Már az első használat során jelentős mennyiségű fognyom látható az eszközön (idővel akár az eszköz teljes felületéről eltűnnek a sima részek), azonban ez csak esztétikai kérdés és a PULLER speciális anyagának jellemzője, nem von le a tartósságából és ellenálló képességéből.

  Tulajdonságai:

  - Úszik a vízen – ezzel lehetővé teszi a vízben történő edzést és játékot

  - Bármilyen felületen használható – gyorsan és messzire gurul, akár homokon, akár fűben, akár földön

  - Könnyű – így kényelmesen tudják használni nők vagy akár gyerekek is - Nem okoz sérülést, biztonságos – speciális anyagának köszönhetően (melybe belesüppednek a kutya fogai) nem okoz sérülést sem a kutya fogaiban, sem a fogínyében (anyaga nem mérgező) - Könnyen tisztítható – csak le kell öblíteni vízzel - Nem csak egy egyszerű játék – alkalmas a teljes lemozgatásra, a jó kondíció kialakítására, megtartására mindezt szórakozva

  - Szagtalan

  A PULLER használata könnyen elsajátítható. Kombinálható sétával vagy önálló edzésként is használható. A speciális gyakorlatsor 3 alapgyakorlatának (RUNNING, JUMPING, PULLING) variálásával jelentős mennyiségű energiát használ fel a kutya az edzés során. A gyakorlatok minden izomcsoportot erősítenek, javítják a kutya állóképességét és erőnlétét. A feladatok végrehajtása sok koncentrációt és figyelmet követel meg a kutyától, így a feladatok végére a kutya nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is fárad. Rengeteg viselkedési probléma (agresszió, rombolás) és egyéb probléma (elhízás) alapja, hogy a gazdik nem tudják hogyan vagy mivel tudnák levezetni a kutya energiáit, illetve rövid idő alatt megfelelően és biztonságosan lemozgatni, ezekre a problémákra is megoldást nyújthat a PULLER. Emellett a PULLER alkalmas a képzések során motivációs eszközként, jutalomként történő használatra is.

  RUNNING (futás): A PULLER formájának köszönhetően remekül gurul, így a kutyának izgalmas üldözni ezt az eszközt! A két egység lehetővé teszi, hogy a kutya folyamatossan fusson, a tempó lassítása nélkül. (Ha szűkös a hely, segít intenzív ritmust tartani rövid távon is.)

  JUMPING (ugrás): A 2 egység segít fenntartani a kutya figyelmét. Ugrás közben az egyik, majd a másik eszköz elkapása gyors reakcióra ösztönzi a kutyát. (Ez a gyakorlat fiatal (növésben lévő), illetve nagytestű, idős vagy túlsúlyos kutyáknak nem ajánlott).

  PULLING (húzás): Felváltva húzza a kutya a két eszközt. Ez a gyakorlat olyan izomcsoportokat is megmozgat, amiket a futás és az ugrás nem
 • Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  200 g/db