Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36206627285, H-P 8.30-19.30, Szombat 8.30-14.30

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17 h között

 

Frontline Spot-On M méret 10-20kg kutya részére
Frontline Spot-On M méret 10-20kg kutya részére
2 735 Ft

Frontline Spot-On M méret 10-20kg kutya részére

Javallat: Bolhák és kullancsok elleni, továbbá Trichodectes canis, Heterodoxus spiniger, Linognatus setosus (tetvek), cheyletiella fajok (ragadozó atkák), Otrodectes cynotis (rühatka), és a bolha előidézte allergiás dermatitis elleni védekezésre. A fipronil hatékony a Lyme betegség vektora, az Ixodes ricinus ellen is. Vérszívás előtt elpusztítja a kullancsokat és bolhákat,alkalmazása gyors, és biztonságos.
Ellenjavallat:Adatok hiányában 8 hetesnél fiatalabb és/vagy 2 kg-nál könnyebb kutyakölyköknél nem alkalmazható. Nem alkalmazható beteg (szisztémás betegség, láz) ill. lábadozó állatokon. Nyulakon nem szabad alkalmazni, mert nemkívánatos reakciók, elhullás is előfordulhat. Ezt a terméket speciálisan kutyáknak fejlesztették ki. Macskákon nem alkalmazható, mert túladagolás történhet.
2 735 Ft
Egységár: 2 735 Ft/db
Részletek

Összetétel (100 ml tartalmaz): Fipronil 10 g Butilhidroxianizol 0,02 g Butilhidroxitoluen 0,01 g Vivőanyag, q.s. 100 ml

 

Célállat: Kutya
Ellenjavallat: A kutyák kezelésére engedélyezett kiszerelések macskákon nem alkalmazhatók. A készítményt tíz hetesnél fiatalabb kutyákon ne alkalmazza. Alkoholra és inszekticid szerekre érzékeny állatot ne kezeljen.

Adagolás:
Egyetlen kezelés három hónapos védelmet nyújt a bolhák és egy hónapos védelmet biztosít a kullancsok ellen. Ismételt kezelésre egy hónapos időközzel kerülhet sor.
A szer nem előzi meg, hogy a kullancsok megtámadják az állatokat, de valamennyi kullancsot megöli 24-48 órán belül, a teljes befúródás és a terjesztett betegség átadása előtt. A kullancsok elpusztulnak, majd leesnek az állatról, a néhány fennmaradó példány pedig egy enyhe csavarással eltávolítható. A kezeléssel egyidejűleg a kutyák tartózkodási és fekvőhelyének takarítása, valamint bolha ellenes szerrel történő kezelése.

Adatok
Tömeg
16 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!