Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36206627285, H-P 8.30-19.30, Szombat 8.30-14.30

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17 h között

ÁLLATORVOSI RENDELŐ +3613600755, H-SZ-P 8.30-11.30, K-CS 15.30-19.30

 

Equimins E vitamin, C vitamin, szelén, lizin és ginseng oldat 5 liter

Vitamin sportlovaknak a teljesítmény növelésére, az izmok fejlődésének erősítésére, az izomsejtek ellenálló képességének növelésére, az izmok betegségeinek kezelésére.
Választható kiszerelés
Részletek
Az E vitamin és szelén együttes alkalmazása megelőzi a szívizomzat és a csontvázizomzat károsodását, növeli a kitartást és a teljesítőképességet, javítja a regenerációt. A ginseng extra vitalitást biztosít, segít a lovaknak a teljesítményük növelésében, a verseny vagy megerőltető munka után erejük visszanyerésében.
A C vitaminnal együttesen a stressz, a versenyzés során nagy mennyiségben keletkező, káros hatású szabadgyököktől való megszabadulást is segíti. Edzések idején és a versenyidőszakban is javasolt a teljesítmény növelésére. Betegségek, műtétek után segíti a regenerálódást.
A növények a szervetlen szelént (amely nagyon kis mennyiségben található meg a földben) szervessé alakítja, és ezt tudja a szervezet felhasználni. E két anyag hiánya miatt mozgászavarokra, izomfájdalmakra és beidegződési zavarokra lehet számítani különösen a növekedésben lévő lovak és a sportlovak esetében, hiszen nekik rövid idő alatt kell a legjobb teljesítményt kihozni magukból.
A lizin az egyik olyan limitáló aminosav, amelyeknek jelenléte meghatározza a többi aminosav felszívódásának mértékét, jelenléte az izomfehérjék építéséhez szükséges. A szelén és az E vitamin antioxidáns, védi a sejtek falát a károsító peroxid gyököktől, javítja az izmok anyagcseréjét, stabilizálja az izomrostok működését, segít a szabadgyököktől történő megszabadulásban, kiegészíti a szelén hatását. Az E vitamin segít az izmok erejének és integritásának fenntartásában, a C vitamin és hatékony antioxidáns tulajdonságai miatt segít a szabadgyököktől történő megszabadulásban. Ez a termék különösen hatékonyan gátolja a szabad gyökök kialakulását.
A ginseng extra vitalitást biztosít, így segít a lovaknak a teljesítményük növelésében, a verseny vagy megerőltető munka után erejük visszanyerésében.
Sportlovaknak: A teljesítmény növelésére, az izmok fejlődésének erősítésére, az izomsejtek ellenálló képességének növelésére, az izmok betegségeinek kezelésére.
A tenyészméneknek és tenyészkancáknak ideális termékenységének fenntartásához, tenyészkancáknál az egészséges petefészek működés és peteérés biztosításához.
Csikóknak izomgyengeség esetén kiegészítő kezelésre, segíti az egészséges izomrostok kialakulását, működését.
Per kg Per 50 ml
Vitamin E 50,000 iu 2500 iu
Vitamin C 40,000 mg 2000 mg
Szelén 35 mg 1.75 mg
Ginseng kivonat 1000 mg 50 mg
Lizin 200,000 mg 10,000 mg
Adagolás: adjon napi 50 ml-t a táplálékba keverve.
Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.
Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve. Használat előtt felrázandó (mivel a ginseng a folyadék tetejére válik ki). Használat után lezárandó.
Kiszerelés: 1 literes (EH 475), és 5 literes (EH 477) adagolós flakonban
Az 1 liter 20 napi adag, az 5 liter 100 napi adag.
Adatok
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!