Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36206627285, H-P 8.30-19.30, Szombat 8.30-14.30

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17 h között

 

Hill's PD Feline t/d gyógytáp 3kg
Hill's PD Feline t/d gyógytáp 3kg
13 605 Ft

Hill's PD Feline t/d gyógytáp 3kg

A Hill's Prescription Diet t/d száraz macskaeledel bizonyítottan csökkenti a lepedék és a fogkő képződését, a fogak elszíneződését és a fogak egészen a fogínyig vonaláig tiszták maradnak.

 

Speciális igények
Fog- és szájápolásra
Választható kiszerelés
Ízesítés
Javasolt életkor
13 605 Ft
Egységár: 4 535 Ft/kg
Részletek

A szemcsékben olyan kivételes mátrix található, amely rostokból épül fel, és a fogkeféhez hasonlóan ledörzsöli a fogak felületéről a baktériumokat. A kivételesen nagyméretű szemcsék, azok formája és szerkezete egészen a fogíny vonaláig megtisztítja a fogakat, ezzel támogatják az íny és a fogak egészségét. Amennyiben kizárólagosan a Hill's Prescription Diet t/d száraz macskaeledelt adják az állat számára, az bizonyítottan a fogmosásnál is hatékonyabban tisztít, mivel csupán néhány macskatulajdonos mossa rendszeresen macskája fogát. A Hill's táplálkozási szakértői és állatorvosai fejlesztették ki a Prescription Diet t/d gyógytápot macskája egészséges fogínye, fogai és általános egészsége támogatására.

 

A Hill's Prescription Diet t/d száraz macskaeledelt a foglepedék és fogkő képződését csökkentő hatása miatt az Állatorvosi Szájhigiéniai Tanács (VOHC)* is elismeri.

Így működik:

  • Különleges rostmátrix-technológia, kettős tisztító hatás
  • Egyedi szemcseméret, forma és szerkezet, amely segíti a fogakat egészen a fogíny vonaláig megtisztítani
  • Teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel, klinikailag igazolt hatékonyságú antioxidánsokkal

Így segít:

  • A lerakódott lepedék és fogkő eltávolításával tisztítja a fogakat, frissíti a leheletet
  • Az egészséges fogínyt a fogaknak egészen a fogíny vonaláig történő megtisztításával támogatja
  • Alapvetően fontos táp macskája egészségének és immunrendszerének napi szintű támogatásához
  • S+OXSHIELD: Formulájának köszönhetően olyan húgyúti környezet létrejöttét segíti elő, amelyben csökken a struvit és kalcium-oxalát kristályok kialakulásának kockázata

További információk:

A Hill's Prescription Diet t/d száraz macskaeledel olyan diétás eledel, amely minden szükséges tápanyagot biztosít macskája számára. Az Ön állatorvosa tud részletesebb felvilágosítást nyújtani arról, miként segíthetnek Prescription Diet eledeleink a macskájának abban, hogy az továbbra is boldog és aktív életet élhessen.

ÖSSZETÉTEL: Gabonafélék, hús és állati származékok (csirke 19%), növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, ásványi anyagok.

Adatok
Tömeg
3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!