Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36206627285, H-P 8.30-19.30, Szombat 8.30-14.30

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17 h között

ÁLLATORVOSI RENDELŐ +3613600755, H-SZ-P 8.30-11.30, K-CS 15.30-19.30

 

Animonda Integra Protect Nieren Sertés 100g - alutálca vesebeteg macskáknak (86801)
Animonda Integra Protect Nieren Sertés 100g - alutálca vesebeteg macskáknak (86801)
559 Ft

Animonda Integra Protect Nieren Sertés 100g - alutálca vesebeteg macskáknak (86801)

Animonda Integra Protect Nieren Renal Sertés – Ízletes nedvestáp, csökkentett fehérje és foszfortartalmmal, a krónikus veseelégtelenségben szenvedő macskák részére, ugyanakkor nem tartalmaz gabonát, így a gabonafélékre intoleráns macskák is fogyaszthatják, magas rosttartalma védi az emésztőrendszert is.
Speciális igények
Veseműködés támogatására, Gabonamentes
559 Ft
Egységár: 5 590 Ft/kg
Részletek
A krónikus vese elégtelenség az idős macskák tipikus megbetegedése. A beteg egyedek 63% -a 10 évesnél idősebb. Ettől függetlenül bármilyen korú cicánál előfordulhat.

A speciális étrend alapvető fontosságú a krónikus vesebetegség kezelésében. Egyszerre kell a macska táplálék igényét kielégíteni és a lassítani a vesefunkciók elvesztését, valamint enyhíteni a tüneteken.


A különleges kimélő étrend abban különbözik a konvencionális eledelektől, hogy csökkentett fehérje és foszfor tartalommal rendelkeznek. Ezen felül a magas zsírtartalomnak köszönhetően magas energia sűrűsége is van.

A vese elégtelenségben szenvedő macskák nem képesek kiválasztani azokat az anyagokat, melyek normális esetben a vizelettel távoznak. Ilyenek pl. a fehérje anyagcseréből származó anyagok, melyek így a vérben halmozódnak fel. Az INTEGRA® PROTECT Nieren csökkentett, de kiváló minőségű fehérje tartalma biztosítja a fehérje bomlástermékek felhalmozódásának csökkenését és így a beteg kisállat is jobban érzi magát.

A veseelégtelenséggel küzdő macsáknak különleges táplálkozásra van szükségük, amely csökkentett foszfor és fehérjetartalmú. A betegség tipikus tünete többek között a csökkent foszfor kiválasztási képesség. A vese kiválasztóképessége csökken a fehérjealapú végtermék anyagcseréjénél is. A magas fehérjetartalom így lényegesen befojásolhatja a vese működését. Az Integra Protect Low Phosphor-ban található fehérjék különlegesen nagy értékűek, azért hogy a macskák proteinszükségletét a csökkentett fehérjetartalommal is kielégítsék. A csökkent veseműködés miatt szükséges a D3 vitaminszint emelése az Intgra Protect-ben.

Az adott táp különösen könnyen emészthető és jól beépülő. Az ideális adagolás, ha a napi adagot három étkezésre elosztjuk. Krónikus veseelégtelenség esetén kizárólag a diétás eledelt szabad etetni a macska egész életében. A "normális" tápok etetését meg kell szüntetni a terápia sikerének érdekében.

Táplálási javaslat:
3-5 testsúlykilogrammonként 200-375g naponta, a macska egyéni igénye szerint

Összetétel:
Hús és állati eredetű anyagok, gabonafélék, olajok és zsírok, növényi eredetű anyagok, ásványi anyagok

Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!