A takarmányt barna rizzsel egészítik ki, amely biztosítja a fehérjék és zsírsavak anyagcsere folyamatainak szabályozásához szükséges szénhidrát mennyiséget.
Emellett értékes B-vitamin- és mikroelemforrás.
Ezenkívül rostforrásként a barna rizs a sárgarépával együtt javítja az emésztőrendszer működését a gyomor-bélrendszerben.
A lenmagolaj javítja a zsírsavtartalmat.
Összetevők:
hús és állati eredetű termékek 60% (ebből 4% báránytüdő), zöldségek (sárgarépa 4%), gabonafélék (natúr barna rizs 4%), ásványi anyagok, olajok és zsírok (lenolaj 0,2%).
Analitikai összetevők:
fehérje 10%, olajok és zsírok 7%, hamu 2,5%, rost 0,8%, nedvesség 78%, kalcium 0,3%, foszfor 0,25%.
Adalékanyagok:
D3-vitamin: 240 NE, cink (cink-kelát, glicin-hidrát, cink-oxid) 13 mg.