TANÚSÍTVÁNY
Szállítás

Hírlevél
Állatorvosi Rendelő

1041 Budapest,

Bárdos Artúr u. 4.

tel.: +3613600755


-ambuláns betegellátás

-védőoltások

-mikrocsip és útlevél

-röntgen

-ultrahangos fogkőeltávolítás

-műtétek, laborháttér

www.bardosallatorvos.hu

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hill'sHill's PD Feline z/d 2kg

A Hill's Prescription Diet™ z/d™ Low Allergen Feline táp eliminációs diétához eleségallergia-gyanús macskáknak, illetve ilyen macskák hosszú távú étrendi kezeléséhez szolgál.

 
7 680 Ft
  Hill's Prescription Diet Metabolic+Urinary Stress Weight+Care 12x85g
Hill's Prescription Diet Metabolic+Urinary Stress Weight+Care nedvestáp a húgyutak megbetegedéseivel küzdő, elhízott macskáknak súlycsökkentése, a struvit-kövek ellen, ízletes & gyorsan eltelít. 
4 566 Ft
Hills PD Feline c/d Urinary Stress Chicken 12x85g
Hills PD Feline c/d Multicare Urinary Stress - Nedvestáp FIC kezelésére (stress csökkentésével) struvit és oxalát húgykövesség (megelőzés és kiújulás kivédése) macskák számára 
4 546 Ft
Hills PD Feline c/d Urinary Stress Salmon 12x85g
Hills PD Feline c/d Multicare Urinary Stress - Nedvestáp FIC kezelésére (stress csökkentésével) struvit és oxalát húgykövesség (megelőzés és kiújulás kivédése) macskák számára 
4 546 Ft
Hill's PD Feline c/d Multicare
A Prescription Diet™ Feline c/d™ Multicare csirkés eledel hatékonyan segíti az egészséges húgyutak megőrzését, és csökkenti a húgykövek kiújulásának esélyét. 
1 556 Ft
Hill's PD Feline c/d Ocean Fish Multicare Urinary Care
A Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care száraz macskatáp, hal struvit és kalcium-oxalát húgykövességre és idiopátiás cisztitiszre (FIC) hajlamos macskák számára ajánlott eledel. Mindössze 14 nap alatt feloldja a struvit köveket. 
4 513 Ft
Hill's PD Feline d/d Duck & Green Pea 1,5kg
Prescription Diet ™ Feline d / d ™ Kacsa és a zöldborsó fogalmazott a tápanyag-gazdálkodás macskák ételallergia és intolerancia. 
5 715 Ft
Hill's PD Feline d/d Venison & Green Pea 1,5kg
Prescription Diet ™ Feline d / d ™ Szarvas és a zöldborsó fogalmazott a tápanyag-gazdálkodás macskák ételallergia és intolerancia. 
5 144 Ft
Hill's PD Feline i/d
A Prescription Diet™ Feline i/d™ egy könnyen emészthető formula, mely kifejezetten a gasztrointesztinális betegségekben szenvedő macskák számára készült. 
1 607 Ft
Hill's PD Feline k/d

A Hill's Prescription Diet™ k/d™ Feline klinikailag bizonyítottan csökkenti az urémiás epizódok gyakoriságát, és támogatja a vesebeteg macskák túlélését.

 
1 735 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés